Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Concurenții s-au deghizat și s-au distrat de minune

Băieții s-au îmbrăcat în fete, fetele în băieți, iar ce a urmat în casa Mireasa a fost show total.

Concurenții s-au deghizat și s-au distrat de minune Galerie
Bianca a îmbrăcat haine bărbătești, iar asemănarea cu Conchita Wurst este izbitoare | Antena 1

Distracția a plecat de la un joc, iar dacă la început unii dintre ei au fost reticenți, concurenții s-au descurcat de minune și s-au distrat pe cinste.

Dacă pentru băieți a fost extrem de complicat să intre în rolul fetelor, ei au ajuns rapid la machiaj și costume. Mai apoi a urmat dansul, iar petrecerea s-a încins în casa Mireasa. Dacă la cupluri rolurile s-au împărțit rapid, Ștefania a făcut schimb de personaje cu Adelin.

Petrecerea din casa Mireasa a fost unică. Au fost zâmbete și voie bună în competiție. Pentru că finala se apropie cu pași rapizi, concurenții profită de fiecare moment ca să se distreze la maximum.

Singurii care nu au participat la joc au fost Andra și David. Andrei nu-i place să intre în astfel de provocări, iar David a spus că aveau de discutat detalii legate de nuntă.

Claudia s-a costumat și ea, dar din păcate nu a avut partener.

Cea care a atras cel mai mult atenția a fost Bianca. După ce și-a desenat barba și s-a îmbrăcat într-un costum bărbătesc, asemănarea dintre concurenta Mireasa și Conchita Wurst a fost izbitoare.

Finala Mireasa e pe 27 februarie

Inițial, competiția Mireasa urma să se termine la finalul anului 2020, însă producătorii au decis să le mai ofere concurenților timp pentru a se cunoaște înainte de a face marele pas.

În cadrul Finalei Mireasa sezon 2, după ce Simona Gherghe va striga stop vot, clasamentul va fi prezentat pentru fiecare dintre cuplurile ajunse în această etapă a emisiunii.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Ei vor intra în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei, iar înmânarea se va face în baza certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a dat frâu liber sentimentelor... Mireasa 2020, sezon 2. Andra și Armando, invitați speciali în gală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x