Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. De ce a început Andra să plângă, aparent din senin, în emisiunea live. Care era, de fapt, motivul

În emisia live de joi, 14 ianuarie, Andra a început să plângă, aparent din senin. Camerele de filmat au surprins-o pe tânără în timp ce nu-l mai ținea pe David de mână și își ștergea lacrimile.

andra de la mireasa sezon 2 care plange dupa ce i-a zis david in paua de emiisune Galerie
În emisia live de joi, 14 ianuarie, Andra a început să plângă, aparent din senin | Antena 1

La acel moment, Andra a spus că nu are nicio motiv pentru care plânge, însă lucruri au stat altfel.

După emisiune, în timp ce stăteau îmbrățișați, tânăra i-a mărturisit iubitului său de ce s-a supărat.

”Am început să plâng că mi-ai zis că nu vrei să mă mai supăr pe tine. Nu mi-a plăcut să aud asta și am început să plâng.”, a afirmat Andra în timpul unei discuții cu David.

Citește și: Bianca și Mihai au discutat despre apelul Ștefaniei. Ce a vrut concurenta să afle

După difuzarea acestei conversații, tânăra a ținut să clarifice lucrurile: ”În timpul emisiunii, David a avut o dispută cu Radu și Mădălina. El mi-a spus în pauză să nu mă supăr pe el. Am izbucnit, am avut o săptămână dificilă.”

Andra, criticată de mama sa

Zilele trecute, Andra de la Mireasa a primit cadouri din afara casei, dar și bilete din partea familiei.

Unul dintre ele a fost ascuns într-un pantof și, având în vedere modalitatea în care trebuia să ajungă la iubita lui David, conținutul lui a fost citit în emisia live.

Citește și: Primele imagini cu Adelin și mama sa, doamna Bănuța. Ei sunt noii concurenți

Se pare că mama fetei a fost cea care a dorit să-i transmită câteva cuvinte. Spre dezamăgirea Andrei, vorbele celei care i-a dat viață au fost foarte dure.

Ce a scris mama Andrei pe bilețetul ascuns în pantof

”De la mama!

Nu-l mai face pe David prost, intru în direct și te mustru. Reglează-ți vocabularul că mă scoți din sărite. Nu accept așa ceva, te rog din suflet, sufăr mult. Trebuie să ai respect cum ai văzut la mine, nu te-am crescut așa. Crede-l pe David în discuțiile cu băieții. Sunt contra lui toți. Eu văd tot, sunt pe Antena Play non-stop. Sunt răi cu el și îl provoacă. Vezi-ți de relația ta, nu de ceilalți.

Citește și: Mama Mădălinei a reacționat după ce concurenta a afirmat că vrea să se căsătorească în emisiune

Mai oprește-te să-l folosești mereu pe diavol. Așa te-am crescut eu? Zici că te-a făcut Mia, nu eu. Te rog controlează-te că sufăr, mă judecă lumea pentru educația pe care ți-am dat-o. Nu te-am învățat eu să vorbești așa urât. Vă iubesc pe amândoi și tata vă iubește. Fiți puternici, vă suntem alături.”, a punctat Liza Șerban.

După ce mesajul a fost citit, mama Andrei a intrat în direct pentru a susține cele spune. Ea i-a mutrat pe băieții din competiție despre care a scris că-l provoacă pe David, după care a rugat-o pe fiica sa să-și schimbe comportamentul și să nu se mai certe.

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai au discutat despre apelul Ștefaniei. Ce a vrut concurenta să afle... Mireasa 2020, sezon 2. Băieții au votat fără ezitare! Cine a părăsit competiția în gala din 16 ianuarie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x