Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Mireasa 2020, sezon 2. Mama Mădălinei a reacționat după ce concurenta a afirmat că vrea să se căsătorească în emisiune

Deși în urmă cu câteva săptămâni, Mădălina afirma că are dubii în ceea ce privește relația cu Radu, tânăra pare că s-a răzgândit.

Deși în urmă cu câteva săptămâni, Mădălina afirma că are dubii în ceea ce privește relația cu Radu

Antena 1

În prima Gală din 2021, iubita lui Radu a fost întrebată dacă își dorește să se căsătorească în finala Mireasa sezon 2, moment în care a dat un răspuns surprinzător.

Mădălina a afirmat că este pregătită să-și unească destinul cu cel al lui Radu, în ciuda micilor neînțelegeri dintre ei.

”Vreau să spun că sunt de accord cu decizia Mădălinei, am încredere în ea. Mă refer la decizia despre căsătorie. Îmi doresc să fie fericiți”, a spus Mariana Puiu, mama Mădălinei, care a sunat în emisia live de miercuri.

Mădălina, avertizări din afara casei

De-a lungul timpului, Radu a fost acuzat că își cumpără like-urile și că țintește spre Marele Premiu. De asemenea, fanii i-au scris Mădălinei că iubitul său are datorii la bancă și că se folosește de ea pentru a câștiga competiția.

Citește și: Ștefania, intervenție telefonică după ce Andra și Mădălina au comentat relația lui Mihai cu Bianca

În privința căsătoriei, Mădălina și Radu au avut ceva rețineri. Cei doi provin din familii destrămate, iar a concurenta se teme să nu pățească din nou acest lucru.

Ea și Radu au vorbit despre asta, iar băiatul i-a promis că va lupta pentru a evita un deznodământ de acest fel.

Însă cuplul mai întâmpină probleme, iar recent doamna Ana chiar a intervenit pentru a afla ce se petrece cu ei.

”Să nu puneți nimic la suflet. Eu vă iubesc din tot sufletul, dar te rog să fii puțin mai aspră. Nu e bine, tot timpul te văd abătută și plângi. Urmăresc emisiunea în fiecare zi. Am văzut puțin la Mădălina o schimbare. Îmi e frică de faptul că poate nu are încredere totală în Radu. Îl văd că o iubește la nesfârșit. Mi se pare că Mădălina e foarte supărată, nu cunosc motivul. E foarte, foarte tristă”, a spus mama lui Radu.

Citește și: Andra a primit un bilet ascuns într-un pantof. Ce a vrut să-i transmită mama sa

Iubitul Mădălinei a sărit în apărarea partenerei sale: ”Nu există nicio schimbare. Totul este în regulă”.