Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Mama Adelinei vrea să o retragă pe concurentă din show. Ce spune iubita lui Alin

Doamna Sofia, mama Adelinei, a intervenit în emisiunea live pentru a îi oferi câteva sfaturi fiicei sale. Ea a afirmat și că vrea ca aceasta să iasă din show-ul matrimonial.

colaj de imagini cu adelina si alin Galerie
Doamna Sofia, mama Adelinei, a intervenit în emisiunea live pentru a îi oferi câteva sfaturi fiicei sale | Antena 1

Nemulțumirile ei erau legate de discuțiile din mediul online, unde trecutul Adelinei este îndelung comentat.

”Mai nou s-a scris că a fost cu un bărbat însurat. Ei se potrivesc, s-au atașat unul de altul. O să fac apel la mame și la susținătorii emisiunii ca să o scot din emisiune, să se termine cu circul. Este greu pentru o mamă să ignore”, a spus Sofia, mama Adelinei.

Iubita lui Alin a spus că nu vrea să părăsească competiția matrimonială.

”Eu nu vreau să plec din emisiune. Vreau să rămân alături de el, să clădim ceva. Stai liniștită, suntem bine. Alin e lângă mine, mă susține. Simt că mergem spre bine”, a spus Adelina.

Doamna Ioana a intervenit și a vrut să o liniștească pe doamna Sofia:”Vreau să vă gândiți că Adelina este în casa Mireasa, noi o consideram ca pe fiica noastră. Nu o judecă nimeni aici. Lăsați-o să-și îndeplinească dorința.”.

Adelina a făcut streaming pentru adulți

Adelina, singura fată din casa Mireasa care formează, în prezent, un cuplu cu Alin Georgescu a făcut streaming pentru adulți.

”Am renunțat la școala de Subofițeri pentru el, m-am mutat în București și lucrurile de acolo au degenerat. Era o persoană care mă bătea, nu am spus nimănui. Nu voiam ca părinții mei să afle, știam că-i va durea. Am ținut în mine. Mi-a fost foarte greu să fac pasul de a mă muta. M-a pus să fac ceva ce nu doream. E un lucru de care nu sunt mândră, nu o să fiu vreodată. Nu știau multe persoane, nici părinții. Acum știu pentru că se discută afară.

Nu-l văd ca pe un lucru atât de rău, nu văd să afecteze persoanele din jur. A fost demult, ulterior am lucrat pe partea de suport. Sunt asumată, dar nu-mi face plăcere să vorbesc despre asta.”, a declarat ea.

Adelina a afirmat că a fost bătută în nenumărate rânduri de respectivul bărbat: ”Am avut profilul de Facebook închis cât am fost împreună, îmi controla telefonul. Se lega de un băiat care locuiește în aceeași zonă cu el, cu care am vorbit înainte să-l cunosc”.

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze și Izabela s-au sărutat timid, prin intermediul unui servețel... Mireasa 2021, sezon 3. Cosmin, Andreea și Marian, față în față. Ce și-au spus cei doi foști iubiți și concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x