Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Marian, la un pas să renunțe la Andreea. Ce l-a făcut să se răzgândească

Marian și Andreea au fost la un pas să renunțe la perioada de cunoaștere pe care au început-o. Băiatul a fost cel care a inițiat discuția, iar concurenta nu a primit bine veștile.

colaj de imagini cu marian si andreea de la mireasa sezon 3 Galerie
Marian și Andreea au fost la un pas să renunțe la perioada de cunoaștere pe care au început-o | Antena 1

”Sunt supărat pe mine, nu pe tine. Am încercat săptămâna asta să văd cum sunt cu tine, cum vorbesc. Ești o fată mișto și îmi place cu tine, am observat că ne înțelegem bine și așa. Dar nu știu dacă aș putea să fiu mai mult de atât cu tine.”, i-a spus Marian.

”De unde îți vin astea? Crezi că te oblig eu? Nu ne grăbim nicăieri, eu nu mă grăbesc”, a replicat Andreea.

Fata a încercat să-l convingă pe Marian că nu are de gând să-l preseze și că vrea să se cunoască bine înainte de a face pasul spre o relație.

Citește și: Reacția Adelinei după ce două mame au nominalizat-o. Ce s-a vorbit în casă după eliminări

Andreea chiar a lăcrimat, iar băiatul s-a simțit vinovat. A încercat să obțină câteva sfaturi de la Blaze și Valentin, însă concluzia a luat-o singur.

Marian a regretat decizia luată și a hotărât să-și acorde o șansă cu Andreea.

Marian și Maria se cunosc din afara casei

Maria a afirmat în cadrul ultimei emisiuni că Marian este foarte schimbat în casa Mireasa sezon 3, după ce a recunoscut că se cunosc din afara competiției.

Citește și: Bianca și Mihai, imagini din intimitatea dormitorului. Cum au fost suprinși cei doi, după ce s-a zvonit că ar fi despărțiți

Declarațiile ei l-au deranjat pe Marian, care a negat toate cele spuse. Cu toate acestea, discuția nu s-a oprit aici, căci cei doi au explicat care a fost, de fapt, relația lor afară.

Inițial, Maria și Marian au spus că s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune și că au lucrat împreună. Ei au mai menționat că au rămas amici și că s-au mai văzut în alte rânduri, la mesele cu prietenii.

Inițial, Maria și Marian au spus că s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune și că au lucrat împreună. Ei au mai menționat că au rămas amici și că s-au mai văzut în alte rânduri, la mesele cu prietenii.

Citește și: Cum arată și cine este Roxana, noua concurentă

”Hai să fie cum vrea el, nu a fost nimic. Sincer, eu am avut intenții mai mari decât o prietenie cu el. E un băiat frumos, dar mi-am dat seama că suntem foarte diferiți”, a spus concurenta.

Mireasa 2021, sezon 3. Reacția Adelinei după ce două mame au nominalizat-o. Ce s-a vorbit în casă după eliminări... Mireasa 2021, sezon 3. Scandal între Izabela, Maria și Adelina după ce ultimele două au trimis bilete băieților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x