Mireasa 2021, sezon 4. Ana și Marius au fost la întâlnire. Cum a decurs date-ul celor doi

Ana și Marius s-au plăcut încă din prima clipă, iar acum au dat curs sentimentelor pe care le au. Cei doi au avut o întâlnire, iar Marius a făcut pasul cel mare și a sărutat-o cu patimă pe fata de care este atras.

Marius a spus că Ana este cea care i-a atras atenția încă de la început

Antena 1

Marius a spus că Ana este cea care i-a atras atenția încă de la început, i-a spus Anei la întâlnire că vrea să facă pasul cel mare cu ea și că este una dintre cele mai frumoase femei.

Ana și Marius au fost la întâlnire

Concurentul se simte foarte atras de Ana și a încercat să-i fure un sărut, iar fata a acceptat. Ana a declarat că este și ea foarte încântată de tot ceea ce se întâmplă între ei.

Când a intrat în casă, Ana a fost felicitată de celelalte fete, iar mama lui Marius, doamna Eugenia, a fost foarte bucuroasă pentru ei.

Întrebați de Simona Gherghe în direct dacă formează un cuplu, Ana a luat cuvântul și a spus că s-au cam grăbit, i-a luat valul și că momentan nu simte să formeze un cuplu cu nimeni. Cei doi își doresc să se cunoască în continuare, dar nu simt nevoia să declare în fața tuturor că sunt un cuplu.

Ana a spus că mai au nevoie de timp pentru a se cunoaște mai bine.

Cu cine a primit Ana un tort

Fanii emisiunii au început să trimită cadouri pentru favoriții lor. Ieri, pe terasă, cei doi au discutat într-un colț și Ana a spus că este foarte sigură pe ce simte față de Marius, iar Marius părea foarte fericit alături de ea.

Pe adresa redacției a venit un tort care avea poza Anei. Concurenta și Alex au primit și mesaje, iar fanii le-au spus că își doresc să îi vadă la o întâlnire. Cei de acasă au spus că emoția dintre Ana și Alex este greu de descris în cuvinte și că fata s-a grăbit atunci când s-a sărutat cu Marius.

Ultimele știri