Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, ceartă dură după ce băiatul i-a atras atenția asupra atitudinii la adresa Adelinei

Adelina și Andrada de la Mireasa sezon 4 au avut un schimb de replici, în urma căruia Victor a remarcat anumite gesturi, pe care nu le-a plăcut, la iubita lui.

Adelina și Andrada de la Mireasa sezon 4 au avut un schimb de replici, în urma căruia Victor a remarcat anumite gesturi, pe care nu le-a plăcut, la iubita lui

Antena 1

După ce Andrada a încercat să vorbească despre Adelina cu el, băiatul a refuzat să accepte atitudinea iubitei sale. Pentru că tot auzea ”gata” din partea partenerului, Andrada s-a enervat.

”Prost ești.”, i-a zis ea și Victor a izbucnit imediat.

Andrada și Victor, nouă ceartă

”Ai reacții nasoale ca fată. Nu vrei să asculți. Taci. Gata, nu-ți mai zic nimic. Ceartă-te, fă ce vrei”, a zis Victor. ”Nu înțeleg, cine a zis că vrea să se certe? Păi dacă nu mi se pare corect”, a zis Andrada.

”Ți-a sărit o bală.”, a remarcat Victor, care a fost deranjat de faptul că iubita lui a înjurat emisiunea, locul unde s-au cunoscut. ”Te-ai pi**t inclusiv pe mine”, a mai spus băiatul.

Imediat, a mers în bucătărie și i-a zis Adelinei că vrea să vorbească. ”Nu vreau să te mai uiți urât la mine. Mă vezi că sunt calmă? M-ai dezamăgit maxim, ți-am fost alături. Când a venit altcineva, mi-a luat locul imediat. Ești un copil cu probleme la mansardă.”, a zis ea.

Adelina a afirmat că Andrada este cea cu probleme la cap.

”Nu a fost în sensul acela. Îl folosesc și altfel. ”Eu l-am simțit, nu este prima dată când Victor e deranjat.”, a explicat Andrada în live, după ce l-a jignit pe Victor.

Mama Andradei, atac la adresa Adelinei de la Mireasa sezon 4

Mama Andradei a intrat ca să vorbească cu fiica, la scurt timp după difuzarea materialului cu certurile dintre ea și Victor, respectiv Adelina.

”Azi voiam să intru cu niște sentimente mai pozitive. Văd că a ieșit scandalul ăsta în floare, mici certuri între fete. Voiam să punctez și eu, Adelina, iubita mamei, mama ta nu a sunat niciodată.”, a început doamna Ionela.

A fost întreruptă de Simona Gherghe, însă mama Andradei a fost greu de oprit.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

”Andrada a bătut cu lingura în masă pentru Adelina. E problema lor acolo, nu stau cu ei în casă. De afară se vede altfel. Dați-mi și mie dreptate puțin. În live dați doar frânturi. Văd că mă înțelegeți greșit. Văd cine se strâmbă, prin spatele cui. Și Andrada e vinovată uneori, nu îi iau apărarea.”, a mai spus mama Andradei.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri