Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ela l-a rugat pe Petrică să fie mai blând cu mama lui. Doamna Ioana avea lacrimi în ochi

Petrică și Ela de la Mireasa sezon 4 au discutat și au stabilit că vor fi mai blânzi cu doamna Ioana. Mama concurentului avea lacrimi în ochi după ce a urmărit imaginile.

doamna ioana, ela si petrica de la mireasa sezon 4 Galerie
Petrică și Ela de la Mireasa sezon 4 au discutat și au stabilit că vor fi mai blânzi cu doamna Ioana. Mama concurentului avea lacrimi în ochi după ce a urmărit imaginile | Antena 1

Aflați pe canapeaua din livingul băieților, Ela l-a sfătuit pe iubitul său să nu mai ridice tonul la doamna Ioana.

”Vorbim cât se poate de serios, da? Te rog din tot sufletul meu. Hai să luăm lucru ăsta... ușor, frumos, cu calm, cu blândețe. Să nu te mai aud că țipi la mama ta, da? Adică, nu țipi... ai tendința să ridici tonul.

Știu de ce faci asta, vezi că nu înțelege. Să nu mai faci asta, te rog din inimă. Hai să fie bine. Hai să fii lângă ea. Tu ești lângă ea, eu sunt lângă tine, lângă voi, amândoi. Fără binecuvântarea ei n-o să putem să plecăm la drum așa cum ne dorim.”, i-a zis Ela lui Petrică.

Citește și: Gabriela Cristea are coronavirus (Covid-19). Cum se simte și cine o va înlocui la Mireasa - Capriciile iubirii

Iubitul a fost de acord cu ea: ”Știu, avem binecuvântarea de la părinți pentru pasul următor”. Atunci Ela l-a rugat să o învețe ce să facă pentru a o face pe doamna Ioana să o accepte.

”Eu îți dau exemple din ce știu eu, din experiența mea. Dă-mi și tu, știi... Nu vreau să ne supărăm unul pe altul sau ceva. Nu consider că dacă îți atrag atenția, să nu o iei ca pe o jignire sau ca pe nu știu ce. Și acum ți-am atras atenția cu chestia aia. Chiar nu mă deranjează, eu ți-am zis. Nu cumva să-ți fie jenă de mine, de exemplu și cu fumatul. Mai bine spui. Nu trebuie să-ți fie rușine”, a mai spus Petrică.

Doamna Ioana, emoționată după ce a văzut imaginile

Ela a mai mărturisit că vrea să o vadă bine pe doamna Ioana pentru că ”nu-mi place nici mie când o văd așa”.

Mama lui Petrică a fost emoționată după ce a vizionat discuția celor doi. ”S-a văzut în material că e mai calmă, eu m-am enervat, Petrică s-a enervat.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Doamna Elena a plâns în brațele fetelor. Ce s-a întâmplat

Ne mai enervăm, plecăm. Nu sunt singură, mă enervez așa pe mine, zic că sunt singură și că nu ține nimeni cu mine”, a zis doamna Ioana.

”Suntem cu tot sufletul alături de doamna Ioana.”, a adăugat Ela.

Mireasa 2021, sezon 4. Doamna Elena a plâns în brațele fetelor. Ce s-a întâmplat... Mireasa 2021, sezon 4. Maria și Marius, atingeri îndrăznețe. Ce spun despre formarea unui cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x