Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina Iacob, o nouă schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă

Adelina Iacob este una dintre cele mai controversate concurente din competiția Mireasa. După ieșirea din competiție, aceasta și-a surprins fanii cu o mulțime de schimbări.

Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina Iacob, o nouă schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă
Adelina Iacob a trecut prin numeroase schimbări după ce a părăsit casa Mireasa | Instagram

Adelina a fost una dintre cele mai efervescente concurente din casa Mireasa sezonul 3. Aceasta a încercat în fel și chip să-și facă o relație cu Alin, dar cum mama lui nu a plăcut-o deloc, iar despre ea s-au aflat mai multe detalii din trecut, într-un final aceasta s-a dat bătută și a renunțat la marea sa iubire.

Adelina Iacob, o nouă schimbare de look

Cu toate că s-au format o serie de controverse în jurul său, ea a reușit să depășescă momentele dificile și să-i reia de la capăt viața așa cum și-a dorit.

În ultimele luni, fosta concurentă s-a axat mai mult pe aspectul fizic și a făcut o serie de transformări. Acesta a avut la un moment dat o relație cu un băiat, însă legătura dintre ei nu s-a menținut multă vreme.

Adelina Iacob a trecut prin numeroase schimbări după ce a părăsit casa Mireasa. Acesta a trecut în timpul emisiunii prin câteva momente care și-au pus amprenta asupra sa, iar când a ajuns acasă a simțit să facă câteva schimbări notabile, atât în look-ul său, cât și în atitudine. Adelina și-a făcut o intervenție la nivelul sprâncenelor, micropigmentarea powder, de care este foarte mulțumită. De data aceasta însă a a optat pentru o schimbare la podoaba capilară. Și-a făcu șuvițe mov pe care și l-a etalat cu mândrie pe Instagram.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Ce a spus Adelina despre ea când a intrat în casa Mireasa

Adelina Iacob are 24 de ani și a venit la Mireasa să-și întâlnească sufletul pereche. Ea își dorea să se căsătorească și să-și întemeieze o familie, alături de un bărbat precum tatăl ei. Adelina este din Brăila, dar locuiește în București. Este studentă, însă momentan are și un job.

„Sunt din Brăila, dar locuiesc în București. În prezent sunt studentă, însă lucrez în paralel. Sunt pregătită să mă mărit, toată viața am fost pregătită. Mereu mi-am dorit. Inițial mi-a fost rușine să-i spun tatălui meu, am crezut că nu o să fie de acord, însă mă susțin. Nu am așteptări foarte mari, nu țin cont de aspectul fizic, însă mi-aș dori să fie mai înalt. Mi-aș dori un bărbat sincer, care să mă ajute”, a spus Adelina Iacob la Mireasa sezon 3.

Fata se descria, la începutul emisiunii, ca fiind sinceră, deschisă, sociabilă, deșteaptă și se consideră și frumoasă și ambițioasă. Parcursul ei în show-ul matrimonial a arătat că luptă pentru ce-și dorește și folosește toate armele pe care le are la dispoziție.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei, rivalul lui Perneș la inima Sabrinei. Ce spune concurentul... Mireasa 2021, sezonul 3. O nouă imagine cu John. Unde se relaxează acum fostul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x