Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 3. Cele trei cupluri din casa Mireasa au sărbătorit prima lună de relație

Potriveală sau nu, toate cele trei cupluri din casa Mireasa au sărbătorit o lună de relație. Primii care au dat startul sărbătorii au fost Blaze și Izabela.

Blaze și Izabela au sărbătorit o lună de relație

Antena 1

Cei doi sunt extrem de apropiați în ultimul timp, iar bărbatul a pus la cale o surpriză de proporții. Și-a așternut gândurile pe o foaie de hârtie, iar Blaze i-a dăruit iubitei sale cele mai frumoase cadouri.

Izabela i-a dăruit și ea o bucurie lui Blaze. Au avut parte de o cină romantică pe terasa casei. Au avut și un tort și flori și cuvintele cu greu pot descrie ceea ce s-a întâmplat între cei doi. Izabela a avut și ea cadouri personalizate pentru Blaze, iar sentimentele dintre cei doi sunt din ce în ce mai puternice.

Andreea și Marian și-au sărbătorit și ei relația într-un loc aparte. Marian a spus că este prima dată când face așa pentru o fată, iar cuplul lor este extrem de sudat.

S-au sărutat, s-au ținut în brațe și s-au bucurat unul de altul cum au știut mai bine. Marian l-a rugat pe Bogdan să-l ajute cu prepararea unor paste carbonara, preferatele iubitei lui. I-a dăruit flori, tort și un cadou cu totul special.

Andreea și Marian au dormit împreună, aceasta a fost surpriza concurentei.

Liviu și Maria au avut și ei parte de surprize emoționante. După ce concurentul și-a surprins iubita cu un mic dejun pe cinste și o melodie dedicată ei, concurenta s-a pregătit și ea o zi întreagă, iar seara i-a dedicat-o partenerului său. Maria a pus la cale o cină romantică în curte, care l-a surprins pe Liviu până la lacrimi.

Cea care s-a bucurat doar pe jumătate de frumusețea momentului a fost doamna Mari care a spus că tensiunile dintre familii se simt și speră să nu-i afecteze prea tare pe cei doi îndrăgostiți.

Mireasa 2021, sezonul 3. Sărbătoare în casa Mireasa în a doua zi de Paște... Mireasa 2021, sezon 3. Alexandra, sora lui Alin, ironii la adresa insistenței Adelinei de a discuta la hotel cu Alin...
Ultimele știri
x