Căutare Live

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana și Leo, schimb dur de replici. Băiatul a luat atitudine

Doamna Dana și Leo s-au certat în bucătărie după ce aceasta a făcut o afirmație neplăcută la adresa Norei.

Doamna Dana și Leo s-au certat în bucătărie după ce aceasta a făcut o afirmație neplăcută la dresa Norei.

Antena 1

”Pentru tine e o dramă. Ai făcut prea multe ca să mai stau în picioare. Dacă tu la noi acasă ai văzut să fie prostituția în floare... Dacă tu poți să alegi... ți-am mai spus, mama e una, femeie o mie.

Dacă tu alegi să-ți lași mama, gândește-te că e un Dumnezeu sus. Nu înțeleg de ce nu te-ai dus afară la prostituate și te duci la televizor.”, a zis doamna Dana.

Leo a afirmat că e mai bine la damele de companie decât la fusta mamei.

Și în live, doamna Dana a început să plângă și a continuat să o numească pe Nora în același mod. Fata nu a reacționat în niciun fel.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Acuzații dure la adresa Giovanei. Ce informații au sosit pe adresa redacției

Nora și Leo sunt din nou împreună

Deși Leo i-a zis că vrea doar compania ei, a ajuns să se împace cu Nora.

”Ca să opresc tot a trebuit să opresc și relația cu tine și relația cu mama. Ca să fiu singur, să mă liniștesc un pic. Asta nu înseamnă cu nu o iubesc pe mama sau că nu țin la tine”, a spus Leo într-o discuție cu Nora.

Cei doi au declarat în live-ul din 22 martie 2022 că formează, din nou, un cuplu. Cu toate acestea, împăcarea a avut loc după ce s-au sărutat și nu au apucat să vorbească.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. De ce Cosmin s-a despărțit brusc de Alexandra și ce se întâmplă cu familiile lor... Mireasa 2022, sezon 5. Acuzații dure la adresa Giovanei. Ce informații au sosit pe adresa redacției...
Ultimele știri
x