Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Giovanei, reacție după ce o femeie a făcut acuzații grave la adresa fiicei sale

Mama Giovanei a intervenit telefonic pentru a îi lua apărarea fiicei sale după ce o femeie i-a adus acuzații grave. Fata le-a negat și doamna Camelia crede că nimic nu este adevărat.

sese si giovana de la mireasa sezon 5 stau de vorba la capricii Galerie
Mama Giovanei a intervenit telefonic pentru a îi lua apărarea fiicei sale după ce o femeie i-a adus acuzații grave. Fata le-a negat și doamna Camelia crede că nimic nu este adevărat. | Antena 1

O femeie susține că Giovana a avut o aventură cu fratele ei, la o zi după ce ar fi făcut același lucru cu prietenul băiatului. Fata a negat vehement tot ce a spus aceasta, la fel a făcut și cu afirmația conform căreia Giovana ar fi mers la un club de swingeri.

Ce au vorbit Sese și Giovana după acuzațiile primite

”Așa pot să vină 100 să zică că m-am culcat cu ei. Cine n-ar vrea să se culce cu mine?!”, a zis Giovana după ce emisiunea s-a terminat. ”Tu mi-ai zis să mergem la swingeri și se bate.”, a observat Sese.

”Și, care e problema? Vorbeam cu Perneș, în puii mei, atunci pe canapea. Ți-am zis că nu am făcut așa ceva, în pana mea.”, a venit replica Giovanei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Robert părăsește competiția. Ce se întâmplă cu el

”Să mi se spună tot. Dacă apar dovezi și dacă văd dovezi și ea nu-mi spune, m-ar deranja, îți dai seama. Așa că apar frustrări din astea... Hai să fim serioși. Vor să apară la Mireasa.(...) Fătălăi din ăștia”, a mai spus Sese într-o discuție cu Giovana și doamna Eleonora.

În casa băieților, Sese a redeschis discuția despre presupusele dezvăluiri despre Giovana. Leo l-a anunțat pe Sese că trebuie să fie tare și să creadă în relația lui, să nu asculte ce vine de afară. ”O să vină chestii care o să te zguduie. E foarte greu”, a menționat băiatul doamnei Dana.

Mama Giovanei, reacție după ce o femeie a adus acuzații grave la adresa fiicei

”Am primit șocată aceste lucruri. Va rămâne să aflu împreună cu susținătorii dacă este adevărat tot ce a spus această fată. Eu m-am informat astăzi de la fostul prieten al Giovanei, am vorbit cu el la telefon. Nici nu știe despre ce este vorba, mi-a spus că îl băgăm în rahat și pe el. (...) O să aflăm cine este această soră și ea vorbea exact cu fratele ei, că el merge prin cluburi de swingeri.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, resemnată în privința alegerii lui Leo. Ce spune despre relația lui cu Nora

Păi Giovana nici nu știe pe unde să iasă din Timișoara spre Arad. Băiatul ăsta stă în chirii și el avea bani și el avea bani să meargă la cluburi de swingeri, când acolo se plătește sute de euro pe băuturi și consumații. Acolo se plătește 150 de euro de persoană, cum a spus, și el stătea în chirii cu alte persoane, nu avea bani să plătească chiria, își lua alți băieți în chirie cu el ca să plătească jumătate din chirii.”, a zis mama Giovanei.

”Mă bucur că ai intervenit. O să se afle, eu asta sunt și...”, a zis Giovana. ”Nu, eu o cunosc pe Giovana. Ea și când mergea într-un club, abia mergea. Eu îi spuneam, la petreceri când mergea, venea și se îmbrăca acasă. Nu s-a ascuns. O să aflu eu cine e sora”, a mai afirmat doamna Camelia la Antena Stars.

Mireasa 2022, sezon 5. Acuzații dure la adresa Giovanei. Ce informații au sosit pe adresa redacției... Mireasa 2022, sezon 5. Familia lui Sese, reacție după acuzațiile aduse Giovanei. Ce a zis sora lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x