Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a dezlănțuit după ce a văzut-o pe Sabrina în brațele lui Andrei. Cum a numit-o

La petrecere, Sabrina s-a distrat pe cinste, însă nu în compania lui Perneș. Ea l-a preferat pe Andrei, însă a dansat și cu Leo.

colaj de imagini cu sabrina si andrei de la mireasa sezon 5
La petrecere, Sabrina s-a distrat pe cinste, însă nu în compania lui Perneș. Ea l-a preferat pe Andrei, însă a dansat și cu Leo. | Antena 1

Asta l-a nemulțumit pe Perneș. După ce a dansat singur, în mijlocul ritmului, în timp ce Sabrina îl strângea în brațe pe Andrei, băiatul a mers nervos în bucătărie.

În bucutărie se aflau Alina și Valentin, iar băiatul a spus ce are pe suflet.

Cum a numit-o Perneș pe Sabrina după ce a văzut-o în brațele lui Andrei

Perneș a fost deranjat de faptul că Sabrina a dansat cu Andrei, ba chiar că l-a ținut în brațe pe ringul de dans.

Supărat, a mers în bucătărie și le-a povestit celor prezenți ce a văzut. Alina a fost deranjată de limbajului lui și băiatul a dat vina, două zile mai târziu, pe suc.

Citește și: Cosmin și Alexandra s-au despărțit la petrecere, iar ce a urmat a creat o situație fără precedent. Ce s-a întâmplat cu fata

”E, eu când v-am zis, nu m-ați crezut. Femei perverse.”, a zis Perneș după ce a văzut-o pe Sabrina în brațele lui Andrei. Atunci Alina i-a atras atenția asupra limbajului folosit.

”Bună remarcă a Alinei”, a spus Andrei, în live, despre observația fetei, care l-a întrebat atunci dacă e genul de bărbat care vorbește după ce termină legăturile cu fetele.

”M-am simțit foarte bine cu Andrei”, a afirmat Sabrina, iar Andrei a confirmat. El chiar a cerut mai multe petreceri. ”Foarte bine m-am simțit, sâmbăta, când vine petrecerea, e doza mea de oxigen”, a explicat concurentul.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian au pus punct cunoașterii. Care ar fi fost motivul... Mireasa 2022, sezon 5. Sese, gelos că Giovana i-a acordat atenție lui Andrei la petrecere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x