Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a vrut să-l aleagă pe Sese pentru un date. Cum a reacționat Giovana

De Buna Vestire, fetele au avut un task pe care Sabrina l-a câștigat. Ele au trebuit să gătească pește și farfuria tinerei a fost cea mai gustoasă. Astfel, ea a câștigat un date.

sabrina de la mireasa suparata Galerie
De Buna Vestire, fetele au avut un task pe care Sabrina l-a câștigat. Ele au trebuit să gătească pește și farfuria tinerei a fost cea mai gustoasă. Astfel, ea a câștigat un date. | Antena 1

”Dacă și la câștigul ăsta mă pun să aleg un date, o să specific că nu vreau să ies cu nimeni. Nu ies cu Perneș, Andrei sau Aron. Mă jur că îl aleg pe Sese că a votat farfuria. Dacă nu, o să pasez. Nu vreau să aleg niciun băiat. Și așa, că l-am ales pe Andrei s-a făcut mare tamtam.”, a zis Sabrina.

Ea a afirmat că nu vrea să-l aleagă pe Perneș pentru că se va interpreta ca o împăcare și cu Aron nu dorește să meargă la date. Sabrina a adăugat că va vorbi cu Giovana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 26 martie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Sabrina a vrut să meargă la date cu Sese, dar el a refuzat

În emisia live din 26 martie, Sabrina era indecisă pe cine să aleagă. Ea l-ar fi ales tot pe Sese, însă băiatul a refuzat.

”Poți să-l alegi pe Sese. Nu mă cert, dacă tu asta îți dorești și vrei”, i-a zis Giovana. Sabrina l-a întrebat dacă vrea să meargă la circ și Sese a fost curios dacă poate să refuze. El nu a dorit să meargă la date cu Sabrina.

Astfel, Sabrina l-a ales pe Perneș, cu care va merge la circ chiar de aniversarea zilei lui de naștere. Ea a subliniat că e o simplă ieșire și că ar fi ales pe altcineva dacă avea această șansă.

Mireasa 2022, sezon 5. De ce Leo, Nora și doamna Dana nu sunt în platou. Ce a anunțat Simona Gherghe... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 26 martie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x