Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au discutat la petrecerea de sâmbătă seara. În ce relații sunt acum cei doi

Alina a fost deranjată de faptul că Valentin a făcut glume cu Larisa la task-ul cătușelor. Concurenta a vrut să renunțe la relația ei cu Valentin.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au discutat la petrecerea de sâmbătă seara. În ce relații sunt acum cei doi Galerie
Alina și Valentin au discutat la petrecerea de sâmbătă seara | Antena 1

După ce s-au ignorat o bună perioadă de timp și s-au contrat și în gala din 12 martie 2022, cei doi au discutat din nou la petrecerea de sâmbătă seara. Alina a fost deranjată de faptul că între Larisa și Valentin au existat glume cu tentă sexuală.

Alina și Valentin au discutat la petrecerea de sâmbătă seara

Valentin este cel care a abordat-o pe Alina la petrecere. Chiar dacă Alina a spus că Valentin a adus în relația lor doar vorbe și nu a demonstrat nimic, Alina a spus că a fost mai tăcută, dar a demonstrat că-l vrea.

După această discuție cei doi s-au ignorat toată seara. La finalul petrecerii, Valentin a mers în camera fetei și i-a spus noapte bună. Acesta i-a spus să trebuie să se gândească mai bine.

În emisia live de azi, cei doi se țin de mână. S-au împăcat duminică și Valentin a promis că nu va mai face glume deplasate cu alte fete. Concurentul și-a dat seama și el că nu a fost într-o postură bună și spune că va încerca să-și schimbe comportamentul.

Fratele Alinei i-a dat câteva sfaturi tinerei

Vasilică, fratele Alinei, a fost prezent în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii. Tânărul a discutat despre relația fetei și i-a dat câteva sfaturi.

”Alina se ține de glumițe, de copilării, iar Vali este un băiat serios și presupun că vrea o familie. Tata nu o să zică nimic, deja avem furnizorul nostru de valeriană de când a aflat că sora mea fumează. În loc de popcorn e valeriană, e pe chill el când se uită la sora mea. Eu am trăit în casă cu ea și nu știam că fumează, ca să înțelegeți.

Ideea este că voi aveți un intermediar: pe mama Dana. Nu știu de ce, de ce nu discutați între voi și discutați despre voi? Voi sunteți un cuplu, tu ai pretenția de la Vali, dacă va fi un viitor soț, să fie un prieten, un soț și toate la un loc, da? E, trebuie să discuți cu el și ca cu un soț și ca un frate, prieten. Toate la un loc. Nu trebuie să fie doamna Dana intermediar. Evitați-o pe doamna Dana.”, zis Vasilică.

Mama lui Leo i-a zis fratelui Alinei că nu ar mai spune lucrurile acestea dacă ar locui o săptămână în casa Mireasa. ”Noi nu ne vedem mereu, doamna Dana e mereu în casă. De aia eu vorbesc cu ea. Mai facem glume, dacă sunt supărată mă scoate din stare”, a explicat Alina.

Întrebat dacă Alina este mai vorbăreață sau băgăcioasă, cum a numit-o Sabrina, fratele ei a oferit un răspuns amuzant.

”Are momentele ei. E un pic psiholog, dar mai mult pacient”, a zis Vasilică.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce spune Perneș la două zile după despărțirea de Sabrina. Concurenta a renunțat la el în gala d... Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin și Alexandra, ceartă în cuplu. Ce reproșuri i-a făcut concurentul iubitei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x