Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Robert s-au despărțit. Ce imagini s-au difuzat la Mireasa Capriciile iubirii

Larisa și Robert au fost invitați la Mireasa Capriciile iubirii. Aceștia i-au spus Gabrielei Cristea că sunt bine, dar că nu mai formează un cuplu.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Robert s-au despărțit. Ce imagini s-au difuzat la Mireasa Capriciile iubirii Galerie
Larisa și Robert au fost invitați la Mireasa Capriciile iubirii | Antena 1

În emisiune au fost difuzate imagini cu o discuție dintre cei doi în care încercau să stabilească niște limite în relația lor. Robert a întrebat-o pe Larisa dacă vrea să meargă mai departe cu relația lor, iar acesta a spus da, doar că i-a cerut timp ca să se covingă singură de ceea ce simte.

Larisa și Robert s-au despărțit

Robert i-a spus Larisei că este un bărbat care poate să facă multe, dar acestea sunt lucruri de care ea își va da seama pe parcurs.

Printre altele, concurentul a asigurat-o pe Larisa că atunci când va avea ceva să-i spună o va face cu siguranță, fără menajamente.

Robert i-a spus Larisei că o place mult și că nu vrea să renunțe la ea. Larisa a spus și ea că știe că are o atitudine mai rece, dar de fapt nu este așa: "E foarte dificil cu mine. Nu e ok, dar așa sunt eu".

Deși părea că cei doi sunt bine împreună, Robert a spus că decizia despărțirii este definitivă și că nimic nu mai poate schimba acest lucru. Concurentul a spus că în casă nu se poate manifesta așa cum simte.

Mama lui Robert a intervenit în emisia live și a vrut să lămurească problema cu dosarul penal al fiului ei. Doamna Anca spune că afirmațiile sunt defăimătoare. Este vorba despre petrecerea de majorat al lui Robert. La un moment dat la eveniment au apărut niște tineri mai mari, cu bâte și bastoane și au început să atace.

Tatăl lui Robert a încercat să intervină, dar a fost și el agresat. Poliția a intervenit, iar apoi s-a făcut anchetă. Procesul durează și azi, dar Robert și tatăl lui sunt reclamanți și nu atacatori.

Cum a început povestea dintre Larisa și Robert

Larisa de la Mireasa sezon 5 a afirmat vehement că vrea să părăsească competiția după conflictul cu Giovana. Ea a zis că nu are pentru ce să rămână, iar Robert își dorea același lucru

Totuși, ei au decis să dea frâu liber și s-au sărutat. Aflați pe terasă, ei i-au spus lui Perneș că nu sunt un cuplu. Larisa i-a zis că Robert a insistat, însă și ei îi place.

”De ce ai făcut asta?”, a zis Larisa când au rămas singuri. ”Acum mă cerți pe mine că m-ai luat și m-ai pupat încontinuu.”, a replicat el.

”Păi dar tu m-ai pupat... dacă mi-a plăcut. Oricum, ți-am zis că nu vreau să o fac. Chestia e că vreau să plec.”, a spus fata.

În emisia live cei doi s-au declarat un cuplu. Robert a răspuns hotărât când Simona Gherghe i-a întrebat dacă sunt împreună.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin și Doamna Robertina au fost la Mireasa Capriciile Iubirii. Ce a spus concurentul despre ... Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 12 martie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x