Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, surpriză uriașă de ziua ei din partea lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat cei doi

Nora a avut parte de o surpriză uriașă din partea unui fost concurent din casa Mireasa, chiar de ziua ei. Robert s-a decis să își facă apariția la petrecerea aniversară a Norei, în timp ce aceasta făcea live pe rețelele sociale cu susținătorii săi. Iată cum a reacționat tânăra.

Colaj cu Nora și Robert Galerie
Nora a avut parte de o surpriză uriașă din partea unui fost concurent din casa Mireasa, chiar de ziua ei. | Instagram

A fost sărbătoarea mare în familia Norei ieri, 26 aprilie. Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa și-a aniversat ziua de naștere alături de cele mai importante persoane din viața sa.

Pentru că este foarte activă în mediul online de când a părăsit casa show-ului matrimonial, tânăra s-a hotărât să le facă o surpriză susținătorilor săi cu un live, prin care le-a transmis tuturor că este foarte bine acasă, lângă familia sa.

În timpul transmisiei în direct, fosta concurentă și oamenii care o urmăreau au fost luați prin surprindere de apariția unui invitat foarte special. Robert a intrat în camera în care se afla Nora și a strâns-o tare în brațe.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul Norei după ce Leo a recunoscut că e interesat să o cunoască pe Anda

Tânăra nu se așteptat la o astfel de surpriză, iar drept dovadă stau imaginile surprinse din timpul live-ului de pe Instagram.

Cum a reacționat Nora după ce l-a văzut pe Robert de ziua ei

Se pare că Robert și Nora au legat o strânsă relație de prietenie după ce au părăsit casa Mireasa, chiar dacă au existat unele conflicte între ei pe micile ecrane ale telespectatorilor. În timpul live-ului, tânăra a povestit că acesta și-a cerut scuze pentru toate cuvintele urâte pe care le-a spus despre ea în emisiune, lucru care i-a apropiat ca prieteni: „Suntem bine, ne înțelegem foarte bine. Suntem prieteni, deci fără hate”

Prezența tânărului a emoționat-o foarte tare pe fosta concurentă a show-ului matrimonial, care nu se aștepta nicio secundă la o astfel de surpriză din partea lui.

„Ia vedeți cine e aici! M-a mințit, a zis că nu vine, că are probleme. A venit Brașovul la mine. Deci nu cred! Deci m-a mințit, m-a ținut că nu vine. Ia uitați, că a venit! M-a mințit în ultimul hal. să nu îl mai credeți pe Robert dacă că zice ceva. E un băiat minunat!”, a spus Nora în timpul transmisiei în direct.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Intervenția telefonică a Norei, subiect de discuții între doamna Dana și Leo

„Ce faci?Hai, te ia plânsul acum. Nu te așteptai să vin, nu? Hai, fă live-ul și vorbim după. (...) Cum să crezi că nu vin? Păi te lăsam singură de ziua ta?”, i-a mărturisit Robert, vizibil entuziasmat că o vede.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apariția lui Robert din live-ul Norei a generat o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. De asemenea, fosta concurentă de la Mireasa s-a decis să lămurească situația și a spus că ei n-au fost niciodată certați, ci că au fost doar niște mici neînțelegeri între ei.

„O super, super surpriză. Noi nu eram certați, el era influențat de anumite lucruri, iar din motivul ăsta s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, a mai adăugat tânăra.

Nora, despre o posibilă revenire în casa Mireasa

Curiozitățile susținătorilor săi nu au întârziat să apară. Întrebată dacă o să revină în casa Mireasa, Nora a dezvălui că nu știe asta încă. Mai mult decât atât, tânăra a reacționat neașteptat atunci când i s-a cerut părerea despre cunoașterea dintre Anda și Leo: „Nu vreau să îmi dau cu părerea momentan”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Care e relația dintre cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Ina, acuzații dure la adresa Giovanei. Ce le-a povestit concurenta prietenelor sale din casa Mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x