Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Ana și Mihai s-au sărutat. Cei doi s-au declarat un cuplu

După ce au petrecut mai multe momente împreună, Ana și Mihai au dar frâu liber sentimentelor. Cei doi s-au sărutat și s-au declarat un cuplu în emisia live din 23 august 2024.

Galerie
Ana și Mihai s-au sărutat și s-au declarat un cuplu în emisia live din 23 august 2024 | Antena 1

Ana și Mihai au continuat să se cunoască mai bine și nu s-au ferit să vorbească despre un posibil viitor împreună. Tinerii au vorbit despre familia pe care și-ar dori să o întemeieze și despre câți copii și-ar dori

„Mie îmi plac foarte mult copiii. Să mă vezi cu nepoțeii mei cum sunt. Aveam grijă de cel mare ca de copilul meu”

„Îmi promit că aici o să am grijă de tine. Cât stăm aici și după. Și o să te ajut cu orice”, a mai spus el. Iar apropierile dintre ei au condus și la primul lor sărut.

„Nu mă așteptam la asta!”, a spus Mihai surprins.

„Sunt fericită, dar nu știu ce să zic”, a adăugat și Ana, extrem de emoționată.

Ulterior, cei doi au dezbătut statul relației lor.

Ana și Mihai formează primul cuplu de la Mireasa sezon 10

„Sunteți un cuplu oficial? Primul din casa Mireasa sezonul 10? Nu mă uit, 3, 2, 1 și... Fiecare ce simte. Mihai, ia taurul de coarne, zii tu”, i-a încurajat Mirela Vaida în emisia live din 23 august 2024.

„Eu sunt băiat, dar pentru o fată un sărut însemnă mai mult decât o cunoștere”, și-a luat Mihai inima în dinți și a spus.

„Și eu atunci”, a adăugat Ana.

Astfel, Ana și Mihai formează primul cuplu din sezonul 10 Mireasa.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Daiana a confruntat-o pe fata care „îi face ochi dulci” lui Alexandru. Ce dovezi are... Mireasa, sezon 8. Luiza a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul de logodnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x