Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Stelian o bănuiește pe Ramona ca fiind ispita din casă. Ce a dezvăluit pentru Tess

Stelian crede că Ramona este ispita și a vorbit cu Tess despre teoria lui! Descoperă ce au surprins camerele de filmat și ce s-a aflat în ediția idn 23 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 23 cotombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii | Antena 1

Tess și Stelian au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună și cei doi au părut că își deschid sufletul și își fac tot diferite confesiuni. La un moment dat, concurentul i-a spus brunetei faptul că o bănuiește pe Ramona ca fiind ispita din casă. Subiectul a fost apoi discutat în ediția din 23 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

Stelian o bănuiește pe Ramona ca fiind ispita din casă. Ce a dezvăluit pentru Tess și ce s-a aflat în ediția din 23 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii

Tess și Stelian par că se simt bine împreună și au petrecut mult timp discutând despre diferite subiecte.

Concurentul i-a dat detalii despre o scrisoare primită în care le este lăudată și apreciată interacțiunea, semn că susținătorilor le place faptul că cei doi s-au apropiat.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 23 octombrie 2024. Raul a trecut prin momente dificile! Ce s-a întâmplat cu el

La un moment dat, discuțiile celor doi s-au îndreptat către subiectul care îl preocupă în ultima vreme și anume posibilitatea ca Ramona să fie ispita din casă. Tânărul și-a prezentat argumentele și teoriile și a încercat s-o convingă pe Tess de părerea sa: „Deja s-a albăstrit la față, i s-a schimbat vizionomia, sunt multe gesturi care o trădează, își schimbă mimica, tot. În toate materialele în care e intrigă era și ea pe acolo, nu participa, dar era în prim plan și știa tot. Și nu e singurul caz în care apare în toate materialele în care e stârnită intriga. Se uită puțin și se pierde”.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 23 octombrie 2024. Ionuț i-a făcut Ramonei un cadou neașteptat! I-a făcut o declarație intensă. Ce a zis ea

Discuțiile au continuat apoi în platoul emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, în ediția din 23 octombrie 2024, când Gabriela Cristea a discutat mai multe cu Stelian despre acest subiect. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe informații despre acest subiect.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Gabriela Cristea, situație dificilă în timpul emisiei live de la Mireasa, Capriciile Iubirii. De ce o suna fiica ei plân... Mireasa sezon 10. Mama Cristina a comentat scandalul dintre fiul său și Stelian! Ce a putut să spună femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 23.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x