Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Adina, întrebată dacă Valentin și Gabriela mai sunt împreună. Ce a răspuns

Adina de la Mireasa sezon 6 este foarte activă în social media. Tânăra a început să lucreze în domeniul imobiliar și, când nu își promovează locul de muncă, răspunde la întrebările celor care au curiozități legate de viața ei personală.

colaj de imagini cu adina, gabriela si valentin de la mireasa sezon 7 Galerie
Adina de la Mireasa sezon 6 este foarte activă în social media. Tânăra a început să lucreze în domeniul imobiliar și, când nu își promovează locul de muncă, răspunde la întrebările celor care au curiozități legate de ea. | Antena 1

Recent, Adina Miuleasa a răspuns la o nouă serie pe întrebări pe contul său de Instagram. Dincolo de curiozitățile legate de viața sa personală, unii urmăritori au vrut să știe ce mai fac alți concurenți din sezonul 6 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a postat Ionuț după ce a fost eliminat în gala din 3 martie 2023

Adina, întrebată dacă Valentin și Gabriela mai sunt împreună. Ce a răspuns

Dacă în privința Roxanei și a lui Paul nu a vrut să se pronunțe când a fost întrebată dacă crede în căsnicia lor, Adina a decis să răspundă la ”Gabriela și Valentin mai sunt împreună?”.

Fata a spus ”NU”, însă, până în acest moment, Valentin și Gabriela nu au confirmat despărțirea, cu toate că tânărul a transmis un mesaj prin care le cerea răbdare susținătorilor.

”Oameni buni, vă rog să încetați cu tot felul de mesaje pentru că acest lucru nu este benefic pentru nimeni. Ca în orice familie apar discuții și avem nevoie de timp să ni le rezolvăm. Asta necesită timp și liniște. La momentul potrivit, o să anunțăm ce s-a întâmplat, nu că am avea vreo obligație. Este viața noastră privată! Duminică liniștită tuturor!”, a scris Valentin pe contul său pe Instagram în cursul zilei de 19 februarie 2023.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Nora a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă a show-ului matrimonial

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, De pe contul de Instagram al Gabrielei lipseau fotografiile de la cununia civilă și alte imagini de cuplu cu soțul său, Valentin. Fata nici nu îi mai urmărea activitatea pe Instagram.

După ce a1.ro a scris despre aceste lucruri, Gabriela a readăugat imaginile cu Valentin, însă tot nu îi urmărește activitatea de pe platformă. Ba mai mult, fata și-a schimbat numele pe platforma socială, iar Valentin s-a pozat și filmat în București, pe când Gabi a rămas la Sibiu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezon 6

Gabriela și Valentin s-au simțit atrași unul de altul încă din experiența din Turcia. La primul task al alinierii în spatele Gabrielei se aflau Valentin, Paul și Andrei, iar tânăra l-a ales pe Valentin pentru un date. La al doilea task al alinierii, cel din casa Mireasa, în spatele lui Valentin se aflau Gabriela, Denisa și Deni, iar băiatul a ales-o pe Gabriela. De atunci, cei doi au intrat într-o cunoaștere și au mărturisit că nu s-ar vedea cu nimeni altcineva din casa Mireasa.

După ce au avut parte de date-uri, apropieri și și-au dat seama că au lucruri în comun precum pasiunea pentru sport, a venit și momentul sărutului. Gabriela și Valentin au format al treilea cuplu din casa Mireasa.

Cei doi au spus că formează un cuplu în emisia live de Mireasa de pe 22 septembrie 2022.

În luna noiembrie, Gabriela a fost câștigătoarea task-ului cabinei telefonice și a primit prima noapte la hotel alături de Valentin.

La scurt timp după noaptea de la hotel, Gabriela și Valentin au avut parte de primele momente tensionate în relație, când mama băiatului, doamna Flori, i-a luat pe cei doi într-o ședință și i-a îndemnat să nu se căsătorească în competiție, pentru că ea avea un presentiment că nu se vor înțelege afară. După lacrimi și clipe de tenisune, Gabriela și Valentin au depășit acel moment și a urmat spectaculoasa cererere în căsătorie de la Paris. Fata și-a exprimat dorința de a se logodi la Paris și acest lucru i s-a și întâmplat. Din păcate, după revenirea din Franța, Gabriela și Valentin au avut parte de noi momente grele. Băiatul a observat anumite gesturi de apropiere din partea Gabrielei față de Viorel, motiv pentru care s-a declarat dezamăgit la vremea aceea. Pentru că ușile erau închise și se vedeau doar în emisiile live, a durat câteva zile până să discute și să lămurească situația.

Ultimul moment greu pe care Gabriela și Valentin l-au traversat a fost chiar cu o săptămână înainte de marea Finală Mireasa, când Valentin i-a propus Gabrielei să nu se mai căsătorească în competiție. Valentin le-a cerut susținătorilor să nu îi mai voteze, iar cei doi au fost scoși de pe platforma de vot, iar Gabriela a spus că se simțea ca și cum ar fi fost părăsită la altar.

Gabriela s-a declarat dezamăgită pentru că Valentin a spus că dacă depun actele de căsătorie 100% se căsătoresc în Finală, iar acest gest a determinat-o să spun[ că ea nu știe dacă își mai dorește relația. Cei doi au avut parte de discuții profunde și au decis în cele din urmă să se căsătorescă în Marea Finală a sezonului 6 Mireasa.

Mireasa sezon 7. Ce a postat Ionuț după ce a fost eliminat în gala din 3 martie 2023... Mireasa sezon 6. Gabriela, mesaj cu subînțeles pe Instagram: ”Refuză să simți durerea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 7 decembrie 2023. Imagini fierbinți între Sergiu și Madi: Ce tare m-ai tras de păr! Mireasa sezonul 8, 7 decembrie 2023. Imagini fierbinți între Sergiu și Madi: Ce tare m-ai tras de păr! Joi, 07.12.2023, 16:49
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Cuplurile care doresc să se căsătorească în finala sezonului 8 Mireasa vor merge luni să-și depună actele de căsătorie. Cine vrea să semneze contract prenupțial va merge vineri la notar.

Joi, 07.12.2023, 16:48
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Sora lui Robert a ținut să vorbească cu fratele său, în urma conflictelor dintre el și Bia cu doamna Anina. În emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023 a existat un schimb dur de replici între băiat și mama lui.

Joi, 07.12.2023, 16:07
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Task-ul telefoanelor a adus tensiuni în cuplul Andreea-Bogdan. Cei doi au apărut de mână în emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023, deși s-au certat serios anterior.

Joi, 07.12.2023, 14:58
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Conflictul dintre Daria și Bia pe o parte și Ioana pe cealaltă parte a continuat în casa Mireasa. Marius a dorit să-i ia apărarea iubitei sale, însă a ajuns să jignească.

Joi, 07.12.2023, 14:48
Ultimele știri
x