Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 13 februarie 2023. Dani a spus că vrea să o cunoască și pe Daiana, deși este într-o cunoaștere cu Denisa

Dani este pus într-o situație complicată, pentru că deși se afla într-o cunoaștere cu Denisa, acesta a spus că vrea să o cunoască și pe Daiana. În emisia live de Mireasa de pe 13 februarie 2023, tânărul a spus că s simte confuz.

Colaj cu Dani, Denisa, Daiana și doamna Loredana Galerie
Dani, între Daiana și Denisa în casa Mireasa: „Este o situație ciudată!” | Antena 1

Dani a câștigat un date cu Daiana în urma petrecerii de sâmbătă. Tânăra i-a spus lui Dani că ea crede că s-ar potrivi cu el și l-a întrebat dacă vrea să o cunoască, iar acesta a răspuns afirmativ.

„Eu cu cine votez?”, a întrebat doamna Loredana, după ce a văzut că fiul ei are apropieri cu două fete.

După ce pe terasă Dani și Daiana au recunoscut că au avut parte de schimburi intense de priviri, tânărul a avut parte de îmbrățișări cu Denisa pe canapea.

Dani a spus că vrea să o cunoască și pe Daiana, deși este într-o cunoiaștere cu Denisa

„Sunt confuz. Nu știu ce simt. Nu pot să spun că simt ceva concret momentan”, a spus Dani.

„Eu sunt mai pierdută decât el. Nu înțeleg nimic. L-am văzut că s-a apropiat de Daiana și am vrut să aflu dacă vrea să cunoască pe altcineva. Fizic, Daiana e fata pe care și-a dorit-o. Caracterul este cel al Denisei”, a spus doamna Loredana.

„Eu sunt ok. I-am zis și lui. Rezultatul la care va ajunge este cel mai bun pentru noi”, a spus Denisa.

„Situația e un pi complicată, dar eu am venit să cunosc pe cineva. Sunt pusă într-o situație nasoală, dar am obiectivul de a-mi găsi pe cineva. Ei nu formează un cuplu. Simt să îl cunosc și eu dacă și el vrea același lucru”, a spus la rândul ei Daiana.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 13 februarie 2023. Alex și Irina s-au sărutat la petrecere și au declarat că formează un cuplu... Mireasa sezon 7, 13 februarie 2023. Mihai, deranjat după ce Roberto i-a spus că o place pe Hatice: „Poate noi am luat o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x