Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Ce au discutat Antonio și Beatrice pe terasă. Băiatul a părut emoționat

Antonio și Beatrice au discutat 20 de minute pe terasă, după ce tânărul a invitat-o în casa Mireasa sezon 7.

antonio si beatrice stau de vorba pe terasa Galerie
Antonio și Beatrice au discutat 20 de minute pe terasă, după ce tânărul a invitat-o în casa Mireasa sezon 7. | Antena 1

”Mamă, dar niște surprize aici... Eu ziceam așa la mișto, nu mă așteptam. Spuneam la mișto în casă, nu mă gândeam că pot să interacționez mai mult cu tine”, a zis Antonio.

Ce au discutat Antonio și Beatrice pe terasă. Băiatul a părut emoționat

Beatrice a vrut să afle când a remarcat-o. Antonio i-a pus mai multe întrebări: ”Ce zodie ești? Și tu m-ai remarcat?”. ”Să înțeleg că dacă eu nu mă uitam, nu făceai nimic?!”, a replicat Beatrice.

Fata a vrut să știe ce se va întâmpla afară, când vor fi Giulia, Maria. ”Ce siguranță îmi oferi tu mie?”, a întrebat Beatrice, după ce i-a reamintit lui Antonio că jonglat cu mai multe fete și s-a sărutat cu două dintre ele.

”Mă aștept, din partea ta, nu mi-o lua în nume de rău. Pot să intru și peste o lună să realizezi că nu sunt ce trebuie.”, a susținut Beatrice.

Antonio i-a zis că ar ieși din casă pentru ea, lucru pe care nu l-ar fi făcut și pentru Giulia.

”Deci nu vrei relație cu nimeni din casă?! Mă gândesc, am timp până luni să dau un răspuns”, a mai afirmat tânăra. Întors în casă, Antonio le-a spus băieților că e pe placul ei.

”Mă contracarează mereu, îmi place asta”, a mai adăugat Antonio. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Simona a plâna în hohote după ce sora i-a criticat comportamentul față de Andrei

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Simona a plâns în hohote după ce sora i-a criticat comportamentul față de Andrei... Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Prima cerere în căsătorie din acest sezon. Ce a anunțat Simona Gherghe pe finalul emisiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x