Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Tatăl lui Dani a adus vești despre doamna Loredana. Ce a făcut mama băiatului

Tatăl lui Dani i-a făcut o vizită fiului în casa Mireasa. Bărbatul a adus vești despre doamna Loredana, care săptămâna trecută a decis să plece din competiție intempestiv, după un conflict. 

Colaj cu Dani și Daiana și părinții băiatului Galerie
Tatăl lui Dani a adus vești despre doamna Loredana | Antena 1

În emisia live de Mireasa de pe 20 iunie 2023 au fost difuzate imagini cu vizita tatălui lui Dani. Atât Daiana cât și logodnicul ei au fost curioși să vadă ce mai face doamna Loredana, precizând că le e dor de ea.

„Două zile a plâns și nu a vrut să iasă din casă. Îi era teamă să iasă din casă. Plângea întruna. Nu a vrut să se uite la televizor”, a spus tatăl lui Dani.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Maria este de părere că Irina îl place pe Antonio și că acționează „din frustrare”

Ce a spus tatăl lui Dani despre doamna Loredana

„Îmi pare bine că v-ați revenit. O zi n-a vorbit cu nimeni (N.r. doamna Loredana). Nu cred că vine în finală. Nici acum nu mănâncă. Îi e frică de petrecerea de sâmbătă când vin foștii concurenți că o să dea în voi cu vorbe. Tatăl lui Roberto nu m-a contactat. Aștept””, a mai spus bărbatul.

Dani a spus că, deși crede că doamna Loredana va veni în Finala Mireasa, nu s-ar supăra dacă va decide să nu apară. „Suntem mult mai bine sudați în calitate de cuplu și cu ajutorul mamei”, a spus băiatul în emisia live de Mireasa de pe 20 iunie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 iunie 2023. Mihai și Hatice au sărbătorit logodna la hotel. Cum au fost surprinși la primele ore ale dimineții

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Maria este de părere că Irina îl place pe Antonio și că acționează „din frustrare”... Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Cum a reacționat mama Mariei după ce a văzut scenele intime între fată și Antonio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x