Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 26 mai 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 26 mai 2023!

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Iată cum arată clasamentul publicului de la Mireasa, citit de Simona Gherghe în gala de pe 26 mai 2023 | Antena 1

Înainte de a anunța clasamentul Săptămânii, Simona Gherghe a spus că ușile se vor deschide peste o lună, iar în ultimele două săptămâni din competiția Mireasa fetele și băieții vor locui împreună.

Săptămâna care a trecut a fost una plină de evenimente. În primul rând, Dani și Daiana s-au logodit. Cererea în căsătorie a fost una emoționantă, pe un mic iaht, la Mangalia. În casa Mireasa cei doi tineri îndrăgostiți s-au întors cu zâmbetele până la urechi și nu și-au mai încăput în piele de fericire.

În săptămâna 19-26 mai 2023 a avut loc o descalificare. Dima a părăsit casa Mireasa pe ușa din spate, după ce a făcut afirmații cu caracter de amenințare.

În această săptămână Simona Gherghe a anunțat data nunților celor care decid să se căsătorească în Finala Mireasa.

Tot în această săptămână, concurenții Mireasa au avut parte de momente comice, la task-ul schimbului de roluri. Tinerii s-au imitat unii pe alții, în urma unei trageri la sorți. Task-ul a fost câștigat de Antonio, care a imitat-o pe Daiana și de Dani, care a imitat-o pe Sabrina.

După o săptămână încărcată, publicul și-a ales favoriții.

Clasamentul Săpătămânii la Mireasa. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 12 mai 2023

Iată cum arată clasamentul publicului de la Mireasa, citit de Simona Gherghe în gala de pe 26 mai 2023!

Mama Săptămânii a fost votată doamna: Eleonora

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Daiana

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Maria

Fata Săptămânii este: Hatice

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Vlad

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Dani

Băiatul Săptămânii este: Mihai

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cum au fost surprinși Dani și Daiana după noaptea petrecută împreună la hotel

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 26 mai 2023. Sabrina părăsește competiția. Băieții au făcut nominalizări... Mireasa, sezon 7. Momentul în care Sabrina a părăsit casa. Dima a venit la Mireasa, Capriciile Iubirii pentru a-și lua l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x