Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 27 ianuarie 2023. Fetele au făcut nominalizări. Ce băiat a primit 6 voturi și ce se întâmplă cu el

În Gala din 27 ianuarie 2023, concurenții de la Mireasa 7 au făcut nominalizări. Este pentru prima dată în acest sezon. Iată cine este în pericol.

simona gherghe imbracata in roz cu toate cartoanele in maini Galerie
În Gala din 27 ianuarie 2023, concurenții de la Mireasa 7 au făcut nominalizări. Este pentru prima dată în acest sezon. Iată cine este în pericol. | Antena 1

Primele nominalizări au fost făcute în casa Mireasa. În sezonul 7, 7 băieți și 7 fete au intrat în competiția matrimonială cu gândul de a își găsi perechea.

Andreea, Carmina, Cătălina, Denisa, Hatice, Irina și Sabrina sunt concurentele care au avut 13 zile la dispoziție pentru a îi cunoaște pe băieți.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 ianuarie 2023. Andrei, acuzat că i-a oferit flori Irinei la îndemnul lui Vlad. Ce se vede pe imagini

De cealaltă parte, Alex, Andrei, Bogdan, Dima, Mihai, Roberto și Vlad sunt tinerii care au venit să-și construiască povestea de vis în casa Mireasa.

În Gala din 27 ianuarie 2023, concurenții au votat pe cine nu-și mai doresc în show-ul matrimonial. Iată alegerile lor:

Primele nominalizări în casa Mireasa sezon 7. Cine e în pericol

Iată cum au votat concurentele de la Mireasa sezon 7:

  • Irina - Dima

Fata spune că mereu are ceva de comentat și că vrea să demaște pe toată lumea.

  • Andreea - Bogdan

”Nu mi se pare normal comportamentul lui din casă”, a zis Bogdan.

  • Denisa - Bogdan
  • Hatice - Bogdan
  • Carmina - Bogdan
  • Cătălina - Bogdan
  • Sabrina - Bogdan.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 ianuarie 2023. Cine sunt Simona și Ionuț, noii concurenți. Băiatul intră cu mătușa Ana

Cine intră în cursa de eliminare pe 27 ianuarie 2023

”Înseamnă că pe fete le-a deranjat comportamentul tău. Bogdan, o să intri în cursa de eliminare cu concurentul aflat pe ultimul loc.”, a spus Simona Gherghe.

Pe ultimul loc s-a aflat Alex, așa că Bogdan și Alex sunt în cursa de eliminare. Până pe 3 februarie 2023, ei pot fi votați pe platforma http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 27 ianuarie 2023. Andrei, acuzat că i-a oferit flori Irinei la îndemnul lui Vlad. Ce se vede pe imagini... Mireasa sezon 7, 27 ianuarie 2023. Cine sunt Simona și Ionuț, noii concurenți. Băiatul intră cu mătușa Ana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x