Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 28 iunie 2023. Mama Irinei, intervenție telefonică. Crede că din cauza lui Antonio nu se înțeleg fiica și Maria

Doamna Ana, mama Irinei, crede că Antonio este motivul pentru care fiica sa și Maria nu se înțeleg.

colaj de imagini cu irina, maria si antonio de la mireasa sezon 7 Galerie
Doamna Ana, mama Irinei, crede că Antonio este motivul pentru care fiica sa și Maria nu se înțeleg. | Antena 1

Doamna Ana, mama Irinei, a intervenit telefonic în ediția Mireasa din 28 iunie 2023. Aceasta a rugat-o pe fiica ei să vină acasă și speră că publicul va ține cont de dorința ei.

Mama Irinei, intervenție telefonică. Crede că din cauza lui Antonio nu se înțeleg fiica și Maria

Aceasta a sfătuit-o pe Irina să nu se mai certe și crede că știe motivul pentru care aceasta nu se mai înțelege cu Maria. Consideră că Antonio este responsabil și, întrebată dacă e de părere că fiica sa îl place, doamna Ana a afirmat că băiatul este frumos, dar este luat.

”Din cauza lui Antonio, Antonio e vinovat. Maria e foarte geloasă. Nu știu (n.r. dacă Irinei i-a plăcut de Antonio). Antonio e băiat frumos”, a zis doamna Ana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 28 iunie 2023. Dani și Daiana au folosit camera matrimonială: ”Nu prea ne-am odihnit”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 28 iunie 2023. Dani și Daiana au folosit camera matrimonială: ”Nu prea ne-am odihnit”... Alina de la Mireasa, cea mai recentă imagine de când a anunțat că este gravidă cu Valentin. Cum arată acasta și ce a dez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x