Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Ce fete intră în cursa de eliminare. Mamele au făcut nominalizări

Mamele au făcut nominalizări în gala de pe 3 martie 2023 de Mireasa. Denisa, ce votată de mama Săptămânii, doamna Loredana, a intrat la cursă cu fata aflată pe ultimul loc în clasamentul publicului.

Colaj cu Simona Gherghe și mamele Galerie
Două fete sunt la cursa de eliminare Mireasa | Antena 1

Simona Gherghe le-a invitat pe cele 4 doamne să scrie pe hârtie numele fetei pe care nu o mai doresc în casa Mireasa, din diferite motive.

Doamna Livia, doamna Ana, doamna Eleonora și doamna Loredana au făcut nominalizări.

Domna Livia spune că ar trebui să plece Simona: „Deocamdată nu vrea să facă un cuplu cu Andrei și stă în dubiu”.

Denisa și Simona intră la cursa de eliminare la Mireasa

Doamna Ana o nominalizează pe Denisa: „Este o fată extraordinară, dar e singura fără cunoaștere, fără cuplu”.

Doamna Eleonora a nominalizat-o pe Andreea: „Nu cred că e vindecată din relația trecută”.

Doamna Loredana a nominalizat-o pe Denisa: „E o femeie puternică, dar a avut o neplăcere și nu se poate redresa”.

Denisa intră la cursa de eliminare cu Simona. Simona s-a aflat pe ultimul loc în topul publicului Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a explicat sora Cătălinei schimbarea de opinie în privința lui Vlad

Fanii Mireasa au la dispoziție o săptămână pentru a vota pe mireasa.a1.ro, sau în aplicația Antena 1 la cursa de eliminare.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Ionuț și Roberto. Ce a votat publicul... Miruna a răbufnit pe internet, după ce a fost din nou întrebată despre Cosmin și actuala lui iubită. Ce a putut spune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x