Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Ionuț și Roberto. Ce a votat publicul

Roberto și Ionuț s-au aflat la cursa de eliminare timp de o săptămână. Publicul Mireasa a votat intens pentru a da un verdict. Ionuț a fost eliminat din casa Mireasa, dar doamna Ana a rămas pentru a-i susține pe Bogdan și pe Andrei.

Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Ionuț și Roberto. Ce a votat publicul Galerie
Ionuț și Roberto s-au aflat în cursa de eliminare la Mireasa | Antena 1

Reoberto și Ionuț s-au aflat în cursa de eliminare, ca urmare a unei încălcări de regulament. Săptămâna trecută, băieții au făcut nominalizări și s-au votat între ei, însă cei mai mulți l-au votat pe Alex, pentru că el a spus că-și dorește să plece acasă. Așadar, la cursa de eliminare au intrat Roberto și Ionuț, pentru că Alex a fost „penalizat” cu o imunitate.

În gala live de. Mireasa de pe 3 martie 2023 Simona Gherghe a anunțat cum arată votul publicului.

Rezultatul cursei de eliminare dintre Ionuț și Roberto. Cine părăsește competiția Mireasa

Roberto și Ionuț au fost amândoi triști pentru că s-au aflat la cursa de eliminare. Amândoi au plâns în casă, gândindu-se cu tristețe că există riscul să plece din competiția Miresa.

„A venit o fată pentur mine și eu sunt în cursă. Cât ghinon să ai”, a spus Roberto.

„Nu mi-ar părea rău de nimic. Mi-ar fi foarte greu. Vreausă anunț ceva. De azi suntem un cuplu”, a spus și Ionuț.

„Dacă ar fi să plece vom continua afară”, a spus Andreea.

„Telespectatorii au votat vreme de o săptămână. Scorul e foarte categoric. S-a votat mult și nu e umăr la umăr. Băiatul care o să părăsească emisiunea pentru că a fost votat este Ionuț”, a spus Simona Gherghe.

Robeto rămâne în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a explicat sora Cătălinei schimbarea de opinie în privința lui Vlad

Domna Ana a rămas în competiție pentru a-i susține pe Andrei și pe Bogdan.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Giulia a avut parte de o petrecere în casa Mireasa. Ce băiat i-a atras atenția... Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Ce fete intră în cursa de eliminare. Mamele au făcut nominalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x