Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 5 iunie 2023. Ce au discutat Maria și Antonio despre scrisorile dure primite de băiat de la familie

Maria și Antonio au avut o discuție despre scrisorile de la familie primite de tânăr în casa Mireasa.

Colaj cu Maria și Antonio Galerie
Antonio și Maria au discutat despre scrisorile dure primite de băiat de la cei dragi | Antena 1

În urmă cu câteva zile Antonio a primit scrisori dure din parte membrilor familii care au ținut să-i spună că nu sunt de acord cu relația tânărului cu Maria.

Întrebată de Hatice dacă a durut-o ce a auzit, Maria a evidențiat faptul că ea este într-o relație cu Antonio, nu cu familia și că tot ce contează este respectul între parteneri.

Maria, reacție la rece după ce a văzut scrisorile primite de Antonio de la familie

„Confortabil nu-mi e. Dar având în vedere cum au mers lucrurile între noi, cu glume… dar eu pot să înțeleg că există oameni cu prejudecăți. Dacă noi o să fim bine, noi nu vom trăi cu familiile. Eu nu sunt supărată pe mama lui”, a spus Maria.

Antonio a transmis la camera de AntenaPLAY un mesaj pentru familie.

„Credeți în mine și la decizia asta pentru că știu ce fac. Mamă, continuă să urmărești și o să vezi că nu ai de ce să te superi.

„Și dacă chiar n-o să mă vrea familia ta, ce faci?”, a ținut Maria să-l întrebe pe iubitul ei.

„Îi vizitez eu singur. N-o să se supere pe mine. N-aș renunța la relație, că n-am de ce, că nu trăiesc cu ei”, a răspuns Antonio.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 5 iunie 2023. Conflict între Dani și Daiana. Ce gest al fetei l-a deranjat pe tânăr: „E o banalitate”... Mireasa, sezon 7. Hatice s-a supărat după ce a surprins un dialog între Mihai și Simona. Ce a deranjat-o pe tânără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x