Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 aprilie 2023. Hatice și doamna Loredana, conflict dur în direct. Cum s-a ajuns la ceartă

Deși în urmă cu câteva săptămâni erau foarte apropiate, Hatice și doamna Loredana s-au îndepărtat. Fata o acuză pe mama lui Dani că a provocat-o să se certe cu alți concurenți.

loredana, hatice si mihai de la mireasa sezon 7 Galerie
Deși în urmă cu câteva săptămâni erau foarte apropiate, Hatice și doamna Loredana s-au îndepărtat. Fata o acuză pe mama lui Dani că a provocat-o să se certe cu alți concurenți. | Antena 1

Doamna Loredana este acuzată de Hatice că ar provoca certuri în casa Mireasa.

Hatice și doamna Loredana, conflict dur în direct. Cum s-a ajuns la ceartă

”Doamna Loredana se atașează de o persoană, așteaptă așteaptă să scoată latura aia negativă, o studiază, cunoaște și apoi o atacă. (...) Îmi spunea că Maria a venit să provoace, cu Sabrina că a zis că ai urlat.

O persoană când îți vrea binele, nu vine să apese butonul ăla despre care știe că declanșează tot. La copilul dumneavoastră știți să ziceți să tacă din gură. Ați venit să-mi spuneți de fiecare. Și despre Andrei că face jocul, despre toți. Despre doamna Livia, doamna Ana. Eu spun ce văd. Și că le este frică de mine”, a spus Hatice în emisia live din 6 aprilie 2023.

Mama lui Dani s-a apărat și a negat că ar băga intrigi: ”Până la urmă, dacă ar fi așa, care e problema? (...) Hai să zicem ca tine, dacă ar fi așa, care e problema?! Din ziua în care am condamnat comportamentul cu Roberto nu mai vorbește, nu mai salută, a uitat cei 7 ani de acasă, a uitat tot.”

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 aprilie 2023. Mama lui Roberto intervine în conflictul dintre el și ceilalți concurenți

Hatice a susținut că știe de la doamna Loredana faptul că Dani a venit pentru ea și Simona la Mireasa. Totuși, doamna Loredana a negat și a spus că nu ar fi putut avea decât o amiciție cu Hatice: ”Nu, am zis că era stric o prietenie, amiciție între mine și ea. El (n.r. Dani) nu are nevoie...”

Mama lui Dani a compătimit-o pe mama lui Hatice: ”A venit să-și ceară scuze la toți concurenții, vai de capul ei. Să-și ceară scuze pentru tine, la 30 de ani?! Și eu aș vrea să vină mama mea”.

Hatice a fost nervoasă pentru că doamna Loredana a folosit exprimarea ”vai de capul ei”: ”Vai de capul lui mama... nu știu vai de capul cui aici”. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 6 aprilie 2023. Mama lui Roberto intervine în conflictul dintre el și ceilalți concurenți... Mireasa sezon 7, 6 aprilie 2023. Mama Iulianei a spus ce părere are despre Roberto. Tinerii sunt într-o cunoaștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x