Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Irina a avut un conflict cu Simona. Ce a deranjat-o pe iubita lui Andrei

Irina a fost foarte supărată pentru că nu putea adormi cu lumina aprinsă. De aici s-a iscat un conflict între ea și Simona.

Colaj cu Simona și Irina Galerie
Simona a răbufnit după ce Irina a făcut „tărăboi” în casa Mireasa la ceas de seară | Antena 1

Pentru că regulamentul spune că lumina se stinge în dormitor când sunt cel puțin două persoane gata de somn, aceasta nu s-a stins atâta timp cât Irina era singură în camera ei și a Simonei. Iubita lui Andrei avea mai multe planuri înainte de culcare și a fost deranjată când colega de cameră i-a spus: „Hai Simona, culcă-te odată că nu ne stinge lumina!”

„O să vorbesc cu ea. A țipat la mine. Mi-a zis vino și culcă-te că nu-mi stinge lumina. Nu ne tragem la șireturi. Eu am altă treabă nu trebuie să vin eu când vrei tu”, le-a povestit Simona celorlalte fete.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Maria s-a supărat după ce Antonio a dat curs unor discuții despre Beatrice

Irina a plâns după ce a avut un conflict cu Simona în casa Mireasa

Irina a trântit ușile și a mers zgomotos pe holuri, până când i s-a stins lumina în dormitor.

„Ce m-a enervat Irina! Tududum pe scări!”, a spus domana Loredana a doua zi.

„Eu nu m-am enervat? Am zis de 3 ori să se stingă lumina! Aseară îmi venea să urlu, dar nu voiam să vă trezesc. Și așa trânteam!”, a spus Irina.

Ulterior, a avut loc un dialog între ea și irina, care s-a lăsat cu lacrimi pe obrajii Irinei.

„Și eu am vrut să-ți zic ceva aseară dar te-am lăsat că eram nervoasă! Să nu mai ridici niciodată tonul, că nu permit nimănui! Eu mă culc când vreau, nu permit nimănui. Dacă sunt maleabilă, nu-s proastă!”, a spus Simona.

„Nu vă plângeți când o să râd la 4 dimineața”, a răspuns Irina.

„Hai să avem respect față de fiecare persoană!”, a spus Simona.

„N-o să am respect! Gata, Simona!”, a spus Irina.

„Nu gata, Irina! Mie nu-mi spune nimeni ce să fac! Hai să ne respectăm dacă suntem oameni!”, a spus Simona.

În emisia live de Mireasa de pe 6 iunie 2023, Irina a recunoscut că a fost foarte nervoasă, dar Simona nu avea vină.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Casa băieților, în toiul conflictelor. Care au fost motivele de ceartă

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Maria s-a supărat după ce Antonio a dat curs unor discuții despre Beatrice... Mireasa, sezon 7. Ce i-a spus Beatrice lui Antonio, după ce băiatul a dat curs unor discuții despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x