Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Maria s-a supărat după ce Antonio a dat curs unor discuții despre Beatrice

Maria și Antonio au avut parte de o discuție aprinsă, după ce băiatul a dat curs unor discuții legate de Beatrice, panelista de la Mireasa, Capriciile Iubirii, pe care băiatul a chemat-o la un moment dat în competiție, pentru a se cunoaște.

Colaj cu Antonio și Maria Galerie
Antonio a susținut că Beatrice s-a uitat de mai multe ori la el, la Capricii. Discuția a escaladat, iar Maria nu a mai putut să-și asculte iubitul: | Antena 1

În timp ce se aflau la grătar, concurenții Mireasa au avut mai multe discuții. Antonio a inițiat o conversație legată de părerea lui Roberto în legătură cu refuzul lui Beatrice de a veni în casa Mireasa pentru iubitul mariei. Antonio a ținut să spună că a observat în ultima vreme priviri din partea lui Beatrice, când se află în platoul de la Mireasa, Capriciile Iubirii. Maria s-a supărat că Antonio a dat curs unor discuții legate de trecut.

„Uitați-vă la Beatrice să vedeți în ce direcție se uită. Ea în loc să se uite la cel despre care se vorbea, ea se uit ala mine. S-a uitat de mai multe ori la mine zâmbind. Eu am întors capul și m-am uitat în față. Știu ce știu, că n-am ajuns degeaba până la vârsta asta”, a spus Antonio.

Antonio a susținut că Beatrice s-a uitat de mai multe ori la el, la Capricii. Discuția a escaladat, iar Maria nu a mai putut să-și asculte iubitul

„Mă enervezi când faci așa. Te-a refuzat și faci așa!”, a spus Irina.

„Tu acum mă enervezi. Chiar m-ai enervat și mă pui și pe mine într-o postură proastă”, a spus Maria

„Mie îmi place maxim de tine, dar nu îmi place să se spună că Beatrice m-a refuzat și de-asta m-am întors la tine. Beatrice nu m-a refuzat, ea doar nu a venit în casă”, a spus Antonio.

„De ce trebuie să vorbim despre Beatrice? Chiar mi-e scârbă. Oricum lui Antonio îi place orice și oricine!”, a țipat Maria.

„Pe mine mă enervează el că dă curs unor discuții. Lasă oamenii să comenteze ce vor”.

„Mă simt de parcă aș fi ultima opțiune rămasă. Nu înțeleg de ce scormoniți ceva din trecut. Eu m-am supărat pe Antonio pentru că nu înțeleg de ce simte nevoia să se justifice.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Casa băieților, în toiul conflictelor. Care au fost motivele de ceartă

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Casa băieților, în toiul conflictelor. Care au fost motivele de ceartă... Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Irina a avut un conflict cu Simona. Ce a deranjat-o pe iubita lui Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x