Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Gabriela Cristea, promisiune surprinzătoare pentru Mihai și Hatice: „Vă botez eu copilul dacă...”

Mihai și Hatice au vorbit despre viitorul lor împreună. Cei doi concurneți de la Mireasa sunt extrem de înrăgostiți și de fericiți împreună și își doresc să aibă un copil cât mai curând.

Colaj cu Gabriela Cristea, Mihai și Hatice Galerie
Gabriela Cristea a făcut o promisiune surprinzătoare la Mireasa: Capriciile Iubirii | Antena 1

Hatice a vrut să știe dacă Mihai și-ar dori o cununie imediată cu ea, în eventualitatea în care nu vor ajunge până în Finala Mireasa. Mihai i-a făcut o declarație surprinzătoare de dragoste iubitei sale: „Dacă am ieși afară împreună, se elimină un cuplu și plecăm noi, mai e chestia aia să facem actele, să ne căsătorim?”, a întrebat Hatice.

„Da, logic, în săptămâna aia. Tu cu mine mori. Nu-ți mai face filme”, a spus Mihai. „Mergem, stăm la mine. O cameră cred că o facem numai de haine, nu știu de ce am impresia. Am multe haine și mi-aș mai cumpăra”, a mai spus băiatul.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 aprilie 2023. Hatice și Mihai, ceartă din cauza geloziei. Ce cuvinte dure și-au spus

Mihai a spus că-și dorește să devină tată. Gabriela Cristea, la Mireasa: Capriciile Iubirii: „Dacă apar cele două liniuțe în emisiunea asta vă botez eu copilul”

Hatice a vrut să știe dacă iubitul ei și-ar dori să devină tată cât de curând: „Te sperie gândul să devii tată imediat?”

„Nu. Mi-ar plăcea. E o provocare și pentru mine. Lucrul ăsta o să mă maturizeze. Să știu că ești însărcinată, păi cred că aș înnebuni. Zi de zi aș plânge de fericire. Eu sunt super sentimental. Nu m-am simțit niciodată atât de iubit sau de respectat. În ultimele relații nu am fost atât de respectat ca bărbat. Mi s-au impus lucruri pe care eu nu le voiam. Am stat să nu stau singur, dar mă mințeam singur”, a spus Mihai.

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a făcut o promisiune surprinzătoare: „Dacă apar cele două liniuțe în emisiunea asta vă botez eu copilul, să știți. Am zis-o!””, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Ce a ținut să-i spună Antonio lui Zain după ce a făcut pași spre Giulia și ce l-a îndepărtat de Anemon... Mireasa, sezon 5. Doamna Dana a primit urări emoționante de la Anda și Leo, de ziua ei: „Ești cea mai bună mamă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Vineri, 23.02.2024, 17:02
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 23 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 23.02.2024, 16:44
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

În gala de vineri, 23 februarie 2024, atât fetele cât și băieții au făcut nominalizări. Până pe 1 martie fanii Mireasa pot vota la cursa de eliminare, disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 16:16
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Vineri, 23.02.2024, 15:45
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Vineri, 23.02.2024, 15:06
Ultimele știri
x