Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Imagini după eliminarea lui Roberto din competiție. El si doamna Livia au plâns mult la plecare

Roberto a părăsit emisiune în Gala din 16 iunie 2023. Tânărul a fost într-o cursă de eliminare cu Daiana, Antonio, Anemona și Irina.

colaj de imagini cu roberto care isi ia la revedere dupa ce a fost eliminat de la mireasa sezon 7 Galerie
Roberto a părăsit emisiune în Gala din 16 iunie 2023. Tânărul a fost într-o cursă de eliminare cu Daiana, Antonio, Anemona și Irina. | Antena 1

În Gala din 16 iunie 2023, Simona Gherghe a anunțat decizia publicului în privința cursei de eliminare dintre Daiana, Antonio, Anemona, Irina și Roberto.

”2,13, 6,08, 13,11, 38,70 cu 39,98, astea sunt procentele. O să încep cu cine rămâne. A fost votat cu 2,13, așadar rămâne în casa Mireasa Antonio. 6,08 și rămâne Anemona. 13,11 rămâne Irina.”, a zis Simona Gherghe.

Cursa de eliminare s-a dat între Roberto și Daiana. ”Cu 39,98 pleacă acum din emisiune Roberto”, a mai spus moderatoarea.

Imagini cu plecarea lui Roberto din competiție. El si doamna Livia au părăsit casa

Au curs lacrimi la plecarea lui Roberto. Tânărul a fost îmbrățișat de concurenții sezonului 7 Mireasa. ”El a plâns foarte mult din Gală până în momentul acesta”, a anunțat Paula Chirilă în timp ce erau difuzatele imaginile.

Băiatul nu își dorea să meargă acasă și visa să ajungă până în Marea Finală de pe 10 iulie. Iată că amenințările pe care le-a spus, în cel mai dur conflict al său în competiție, l-au dus în cursa de eliminare și publicul l-a taxat.

Roberto a plecat în aplauzele tuturor. Toată lumea și-a luat ”la revedere” de la cei doi. Și în platoul Mireasa Capriciile Iubirii, cei doi au lăcrimat.

Citește și: Mireasa sezon 7. Antonio a primit răspuns de la mama sa după ce i-a trimis un mesaj prin intermediul AntenaPLAY

”Regret izbucnirile mele, atât. În rest cred că am avut un parcurs bun. Nu am deranjat pe nimeni, nu am...”, a început acesta să spună și lacrimile l-au împiedicat să continue.

Băiatul a afirmat că e cu sufletul împăcat pentru că a încercat, deși nu a reușit să găsească pe cineva potrivit pentru el la Mireasa.

Paula Chirilă a observat că doamna Livia este foarte afectată. ”Nu pot să vorbesc, nu pot.”, a afirmat aceasta.

Ea a adăugat: ”Mi-a părut rău că a plecat pe mâna lui. Dacă nu făcea ce a făcut, nu ar fi fost în cursa de eliminare și mergeam mai departe. Dacă ar fi fost votat să plece, atunci nu mă supăram. Dar după treaba asta...”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Antonio a primit răspuns de la mama sa după ce i-a trimis un mesaj prin intermediul AntenaPLAY... Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe profilul lui Roberto după ce a fost eliminat din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Decizia doamnei Daniela de a o bloca pe Andrada în gală a stârnit discuții și confuzii Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Decizia doamnei Daniela de a o bloca pe Andrada în gală a stârnit discuții și confuzii Marti, 27.02.2024, 16:45
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău Luni, 26.02.2024, 21:50
Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina, cum fanii nu i-au mai văzut. Ipostaza inedită în care au apărut pe micile ecrane

Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina, cum fanii nu i-au mai văzut. Ipostaza inedită în care au apărut pe micile ecrane

Dima și Sabrina au sărbătorit de Dragobete pe stadion, la meciul dintre UTA Arad și Petrolul, câștigat de gazde cu 1-0.

Marti, 27.02.2024, 16:51
Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Un nou task interesant! Concurenții au gătit în cuplu, legați la ochi

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Un nou task interesant! Concurenții au gătit în cuplu, legați la ochi

Concurenții din cuplu au gătit legați la ochi. Iată cum s-au descurcat concurenții de la Mireasa sezonul 9.

Marti, 27.02.2024, 15:51
Ce mai fac Ana și Alex de la Mireasa. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și și-au surprins fanii cu cele mai inedite fotografii

Ce mai fac Ana și Alex de la Mireasa. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și și-au surprins fanii cu cele mai inedite fotografii

Povestea de dragoste dintre Ana și Alex de la Mireasa a fost una ce a captivat inimile multor oameni atât în timpul show-ului, cât și după. Iată ce mai fac cei doi.

Marti, 27.02.2024, 15:32
Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre între doamna Ioana și doamna Daniela, după o discuție în bucătărie. Ce s-a întâmplat

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre între doamna Ioana și doamna Daniela, după o discuție în bucătărie. Ce s-a întâmplat

Doamna Ioana și doamna Daniela s-au contrat în bucătărie. Mama Săptămânii voia să completeze lista de cumpărături și, după ce mătușa lui Dediș i-a spus că nu vrea nimic în mod special, aceasta i-a atras atenția să aibă grijă la igienă.

Marti, 27.02.2024, 14:58
Ultimele știri
x