Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Lui Alex i s-au aprins călcâiele după altă tânără? Ce postează fostul iubit al Irinei pe Instagram

Alex de la Mireasa sezon 7 a fost eliminat în urmă cu câteva zile. Tânărul spune că odată cu plecarea sa, relația cu Irina a ajuns la final.

colaj de imagini cu alex macarie si irina de la mireasa sezon 7 Galerie
Alex de la Mireasa sezon 7 a fost eliminat în urmă cu câteva zile. Tânărul spune că odată cu plecarea sa, relația cu Irina a ajuns la final. | Antena 1

Luni, 27 martie 2023, el a intervenit telefonic pentru a spune câteva despre plecarea sa și relația cu Irina.

„Știam că nu mai sunt într-o relație cu Irina. A fost o poveste frumoasă între noi, dar ne mai trebuia timp acolo să ne sudăm. Regret că n-am mai rămas pentru că știu că acolo o să se formeze o singură tabără și că o să fie date de-o parte”, a zis Alex.

La testimoniale, fostul concurent a susținut că sentimentele lor nu sunt atât de puternice încât să o aștepte: ”Momentan nu pot să spun că e iubirea atât de mare încât să zici ca îți aștepți jumătatea. Nu cred că ar sări în brațele altui băiat. Sper să nu ne treacă îndrăgosteala asta. Experiența Mireasa pentru mine a fost cea mai frumoasă poveste”.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum a fost plecarea lui Alex din casă. Pe cine nu a îmbrățișat când își lua ”la revedere”

Ce postează Alex, fostul iubit al Irinei pe Instagram

Deși în social media mai distribuie imagini video cu Irina, Alex pare că și-a îndreptat deja atenția spre o altă tânără, care i-a trimis o scrisoare în casa Mireasa sezon 7.

Este vorba despre Kinga Persida Suto, care în trecut a participat la o altă emisiune matrimonială. Tânăra este pasionată de sport și este vice-campioană la Cupa Europeană de fitness.

Kinga are 23 de ani și în social media s-a afișat alături de mai multe persoane publice, cum ar fi Dorian Popa, Selly și Andrei Stoica.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe contul lui Alex la scurt timp după ce a fost eliminat

Zilele trecute, Alex a postat o imagine în care apar flori și bomboane de ciocolată. Fostul concurent de la Mireasa sezon 7 a pus și două emoticoane, care înfățișează o femeie blondă și un bărbat brunet. El i-a dat și tag Kingăi.

Nu este pentru prima dată când cei doi comunică pe Instastories, de la plecarea lui de la Mireasa. După ce a fost eliminat, Alex a postat scrisoarea pe care i-a trimis-o tânăra, când el se afla în competiția matrimonială de la Antena 1. Ea îl asigura că îl apreciază și că-l va aștepta afară. Rămâne de văzut dacă dialogul lor va evolua spre o relație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezon 7, 29 martie 2023. Hatice a răbufnit după situația creată cu Roberto. Mama lui Mihai a intrat în direct... Mireasa sezon 7, 29 martie 2023. Doamna Livia l-a sfătuit pe Roberto să nu mai facă glume cu fetele din cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x