Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Mama lui Alex, prima intervenție telefonică în emisiune. Ce părere are despre Irina

Alex și Irina de la Mireasa sezon 7 au discutat cu mama concurentului. Aceasta a spus ce părere are despre cuplul lor.

irina si alex la mireasa capriciile iubirii de la antena stars Galerie
Alex și Irina de la Mireasa sezon 7 au discutat cu mama concurentului. Aceasta a spus ce părere are despre cuplul lor. | Antena 1

Mama lui Alex a intervenit telefonic după ce mama Irinei a avut o reacție la furibundă. Se întâmpla la doar câteva minute după ce a fost difuzat materialul în care s-au sărutat. Doamna Ana s-a arătat împotriva relației dintre fiica sa și Alex, însă părintele concurentului susține cuplul lor.

Citește și: Mireasa sezon 7, 21 martie 2023. Irina, afectată de discuția cu mama ei. Alex i-a fost alături

Mama lui Alex, prima intervenție la Mireasa sezon 7

”Eu nu prea am văzut emisiunea, o urmăresc, dar foarte puțin. Numai ce am auzit, cu mama Irinei. Știți, fiecare părinte are opinia lui. Eu sunt de altă părere, să-i lăsăm pe tineri să aleagă ce vor ei.”, a afirmat mama lui Alex.

Întrebată de ce crede că este mama Irinei așa vehementă, aceasta a spus: ”Probabil a văzut și când a fost Bogdan în casă. Nu știu, zic eu, discuțiile dintre ei. Mie îmi place de Irina. Dacă... o aștept la Tulcea. Bună, Irina. Mă, voi sunteți niște copii frumoși. Acum depinde de voi ceea ce vreți să faceți.”

Mama lui Alex a mai precizat că a luat în calcul să ia legătura cu mama Irinei. ”Am discutat cu un susținător și am întrebat dacă mama Irinei are cont. Nu mă feresc, nu aș avea de ce să nu discut cu dânsa. Suntem oameni maturi”, a mai susținut mama concurentului la Mireasa: Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Ea l-a mustrat pe Alex pentru că a refuzat farfuria pregătită de Irina și i-a dat dreptate fetei pentru că s-a supărat.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 martie 2023. Mama Irinei, reacție furibundă după ce fata și Alex s-au sărutat

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 21 martie 2023. Irina, afectată de discuția cu mama ei. Alex i-a fost alături... Mireasa sezon 7. Fetele au făcut antrenament cu Diana Stejereanu. Una dintre fete a primit un cadou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x