Antena Căutare

Mireasa sezon 8. Sergiu, alături de o tânără misterioasă. Cum a apărut în online fostul soț al lui Madi: „Spune DA”

Sergiu, fostul concurent al sezonului 8 Mireasa, a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de o tânără. Pe fundalul imaginii se aude versul: „Ai reușit să-mi încălzești sufletul!”

Galerie
Sergiu a publicat o fotografie în care apare alături de o tânără | Antena 1

Sergiu a publicat o imagine în care apare alături de o tânără brunetă cu șuvițe albe. Fostul soț al lui Madi nu lăsat să i se vadă chipul femeii, însă a atașat pe fundal o melodie de dragoste, numită „Spune DA”.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Madi, prima imagine cu noul său iubit. Tânăra și-a refăcut viața după divorțul de Sergiu

Sergiu de la Mireasa, alături de o tânără misterioasă. Cum a apărut în online fostul soț al lui Madi: „Ai reușit să-mi încălzești sufletul!”

Sergiu nu a spus dacă este sau nu într-o relație până în acest moment, însă apariția în online cu o tânără misterioasă lasă loc de interpretări, mai ales că pe fundal se aude versul „Ai reușit să-mi încălzești sufletul!”.

Articolul continuă după reclamă

Sergiu nu a precizat dacă și-a refăcut viața după despărțirea de Madi. Când va face declrații în acest sens, acesta vor putea fi citite pe a1.ro.

Madi și Sergiu de la Mireasa s-au despărțit la începutul anului 2024

Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Mireasa, Madi și Sergiu, s-a despărțit la scurt timp după Finala Mireasa.

Madi și Sergiu au divorțat după o scurtă căsnicie. În perioada petrecută în casa Mireasa Madi și Sergiu au avut parte de momente fericite, dar și de frământări și situații tensionate.

Fata a fost la început reticentă în privința căsătoriei, iar băiatul a precizat că nu-și dorește să ajungă în finală și să îmbrace costumul de mire, dacă iubita lui are incertitudini. După mai multe discuții despre încredere și importanța unei căsătorii, mama lui Sergiu a intervenit telefonic și i-a spus fiului despre posibilitatea ca Madi să se gândească la trecutul amoros. Sergiu a devenit și mai suspicios când a văzut că iubita lui a primit o scrisoare de la un prieten de-ai ei, pe nume Horia, iar în text se aflau și versurile unei piese de dragoste.

Fata a negat că între ea și Horia ar fi fost vreodată o relație amoroasă, însă mai multe detalii i-au dat e gândit lui Sergiu. Concurentul a aflat că Horia s-a înscris în sezonul 8 Mireasa, dar nu a fost acceptat din considerente de vârstă. De asemenea, Sergiu a văzut fotografii cu iubita lui și Horia din vacanța pe care au petrecut-o împreună, înainte de debutul competiției. Băiatul s-a simțit atunci mințit de iubita lui și s-a despărțit de ea, spunându-i că l-a distrus, dar că iubirea pe care i-o poartă nu i-a dispărut. Fata a ieșit desculță pe porți, iar băiatul a leșinat și a primit îngrijiri medicale.

Madi și Sergiu s-au căsătorit civil pe 22 decembrie și au încheiat divorțul în aprilie.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Cum au fost surprinși Mihai și Hatice după zvonurile că au divorțat. Imaginea care spune adevărul

Mireasa sezonul 10, 11 octombrie 2024. Isabelle și Cristi, apropieri neașteptate. Care altă fată i-a întrerupt... Vezi Party Mireasa pe a1.ro, din 12 octombrie 2024. Comentează ce se întâmplă în show alături de fanii emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat Joi, 10.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x