Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. În casa Anei și a lui Alex Brebenoiu. Cu ce se ocupă ce doi și de ce are tânăra ”mici gelozii”

Ana și Alex Brebenoiu au fost protagoniștii celui mai recent episod Familia Mireasa povestea continuă. Cei doi tineri au primit echipa de filmare în propria casă și au povestit cum își împart sarcinile.

ana si alex brebenoiu de la mireasa sezonul 4 Galerie
Ana și Alex Brebenoiu au fost protagoniștii celui mai recent episod Familia Mireasa povestea continuă. Cei doi tineri au primit echipa de filmare în propria casă și au povestit cum își împart sarcinile. | Antena 1

În sezonul 4 Mireasa, Ana și Alex au devenit familia Brebenoiu. Cei doi tineri sunt de nedespărțit de atunci. Își împart sarcinile și spun că se înțeleg de minune.

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa, în platou la Capriciile Iubirii. Cât de bine le este împreună și cum se înțeleg cei doi în prezent

Mireasa sezonul 4. În casa Anei și a lui Alex Brebenoiu. Cu ce se ocupă ce doi și de ce are tânăra ”mici gelozii”

Ana și Alex de la Mireasa sezonul 4 au primit echipa Mireasa în casa lor. Cei doi au povestit cu ce se ocupă și au dat detalii despre căsnicia lor.

”Da, gândiți-vă, dacă aveam o soție geloasă... eu singur pe mașină, intră destule femei. S-a întâmplat, de multe ori, când se urcă la mine în mașină, ”a, Alex de la Mireasa”. Gândește-te ce e în sufletul ei. Bine, mai are și ea un pic de tot niște gelozii, cred că mai mult să mă înțepe.”, a povestit Alex.

Pe lângă acest job, tinerii sunt influencerii și au des campanii în mediul online.

”De asemenea, tot pe partea asta de rețele de socializare, noi mai avem și colaborări. Tot felul de colaborări, produse etc”, a zis Ana. Alex a continuat: ”Să le promovăm și le includem în vloggurile noastre sau reeluri.”

Citește și: Mireasa sezonul 9. Imagini cu Andrada în timp ce părăsea casa emisiunii. Pe cine crede vinovat pentru eliminarea ei

Cum își împart Alex și Ana atribuțiile în casă

”Traiul împreună se rezumă și la alte, de aia noi funcționăm atât de bine.”, a mărturisit Ana, care a discutat despre faptul că își împart întotdeauna sarcinile. Tânăra se ocupă de familie, în timp ce Alex e responsabil de mare parte din curățenie.

În timpul liber, cei doi se alintă. ”Noi așa ne mai maimuțărim, ne chițonim, ne drăgălim, ne alintăm”, au povestit cele două.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alexandru și Ana de la Mireasa sezon 4

Inițial, Ana de la Mireasa a fost atrasă de Marius. Cei doi au avut un blind date și o întâlnire față în față, la care s-au și sărutat. Concurenta nu a fost sigură pe alegerea ei și nu a încercat mai mult cu Marius. Curând, Alexandru s-a apropiat de ea.

Prudentă din fire, Ana a dorit să înțeleagă întreaga situație dintre Adelina și concurent. I-a dat o șansă abia după ce și-a dat seama că Alexandru a trecut peste acea poveste de iubire.

Lucrurile au evoluat frumos între ei, fără certuri semnificative. În Finala s-au și căsătorit, sub privirile emoționate ale persoanelor dragi lor. Au trecut mai bine de doi ani de atunci.

Citește și: Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Ana și Alex de la Mireasa, în platou la Capriciile Iubirii. Cât de bine le este împreună și cum se înțeleg cei doi în pr... Mireasa sezon 9, 4 martie 2024. Ce i-a spus Dediș Elizei în pauza publicitară, după ce a aflat că ea și Delia i-au întin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x