Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Giovana a apelat la o schimbare radicală de look. Cum arată astăzi soția lui Sese

Giovana a apelat la o schimbare drastică de look. Graviduța arată splendid în sarcină, iar ultima apariție confirmă urmăritorilor că fosta concurentă de la Mireasa este cu adevărat o prezență fermecătoare. Cum a apărut alături de Sese.

Mireasa, sezonul 5. Giovana a apelat la o schimbare radicală de look. Cum arată astăzi soția lui Sese Galerie
Mireasa, sezonul 5. Giovana a apelat la o schimbare radicală de look. Cum arată astăzi soția lui Sese | Mireasa

Sese și Giovana formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri care s-a format în casa Mireasa. Cel de-al cincilea sezon a fost de bun augur pentru ei și parcursul lor în show-ul matrimonial le-a adus foarte multă notorietate. De atunci, susținătorii sunt tot timpul cu ochii pe ei și au fost surprinși de ultima postare.

Giovana arată cu totul altfel acum! Admiratorii săi s-au obișnuit să fie surprinși cu apariții diferite, stilul tinerei fiind unul cameleonic. Dacă în emisiunea Mireasa trecea de la blond, la purpuriu în doar câteva clipe, acum, în sarcină, a ales o culoare mai elegantă, un castaniu strălucitor.

Nu doar culoarea a ales să o schimbe, ci și tunsoarea. Un bob perfect îi conturează trăsăturile feminine și o face să fie tot mai matură, dar în același timp păstrându-și gingășia.

Giovana și-a surprins comunitatea cu o nouă schimbare de look. Cum a apărut alături de Sese

Giovanna și Sese nu postează foarte des, iar când o fac surprind fără doar și poate! În ultima apariție, Giovana surprinde cu o apariție diferită. Mai multe imagini puteți vedea în GALERIA FOTO.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Giovana, urare emoționantă de ziua lui Sese. Cât de avansată este sarcina tinerei: „Te iubesc”

Sese și Giovana au demonstrat că se iubesc, iar în Finala Mireasa sezon 5 au emoționat pe toată lumea câștigând marele premiu. Povestea lor de dragoste continuă dincolo de luminile reflectoarelor. Cei doi au ales să meargă unul lângă celălalt pe cărarea iubirii, după ce, în Finala show-ului matrimonial ei au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, care i-a declarat soț și soție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Finala Mireasa, trei cupluri s-au căsătorit, lucru care a emoționat și bucurat o țară întreagă! Alina și Valentin, Sabrina și Perneș, Giovana și Sese și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului din acest an. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro, iar cei din urmă l-au revendicat!

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum s-au fotografiat Sese și Giovana, la o lună de când au anunțat că vor deveni părinți. Ce a publicat tânăra

Mireasa, sezon 7. Sora lui Alex a intrat în direct după despărțirea tânărului de Irina. Cuvintele care l-au emoționat pe... Mireasa, sezon 7. Încălcare de regulament în casa băieților. Ce i-a avertizat Gabriela Cristea pe concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x