Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Imagini de la nunta Alinei și a lui Valentin. Cei doi au strălucit la dansul mirilor

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 s-au cununat religios pe 9 august 2023. Imagini cu cei doi din timpul dansul mirilor au fost postate în social media.

valentin ii pupa mana alinei, sotia sa Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 s-au cununat religios pe 9 august 2023. Imagini cu cei doi din timpul dansul mirilor au fost postate în social media. | Antena 1

Alina și Valentin de la Mireasa sezonul 5 s-au căsătorit religios. Cei doi tineri i-au avut alături pe cei dragi, printre ei numărându-se și foști concurenți Mireasa. Este vorba despre Sabrina, Perneș, Iana din sezonul 7.

Citește și: Mireasa sezon 5. Reacția lui Valentin când a aflat că va deveni tată. Ce a făcut soțul Alinei

Imagini de la nunta Alinei și a lui Valentin. Cei doi au strălucit

Alina a îmbrăcat o rochie de mireasă inedită la nunta sa cu Valentin, părul l-a avut strâns într-un coc simplu. De cealaltă parte, bărbatul a purtat un costum închis la culoare.

Articolul continuă după reclamă

Cununia religioasă vine la scurt timp după ce au anunțat că vor deveni părinți. La petrecere, au fost invitați și concurenți de la Mireasa, inclusiv doamna Eleonora.

Iana, fosta concurentă de la Mireasa sezon 5, a publicat imagini cu cei doi în timp ce făceau dansul mirilor.

Vizibil îndrăgostiți și emoționați, Alina și Valentin au strălucit. Aplauze s-au auzit când soții au făcut o priză spectaculoasă.

Povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Citește și: Mireasa sezon 7. Imagini după eliminarea lui Roberto din competiție. El si doamna Livia au plâns mult la plecare

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos. Bineînțeles, certurile nu au dispărut și cei doi lucrează la acest aspect.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Edi Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Un eveniment care demonstrează acest lucru a fost depunerea actelor, când Alina nu a avut actele în regulă și logodnicul ei a înțeles situația. Asta în ciuda faptului că nu s-ar fi putut cununa în Finala Mireasa sezon 5.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe profilul lui Roberto după ce a fost eliminat din competiție

Mireasa, sezon 7. După ce a spus că vrea să ia lecții de canto, Maria s-a filmat cântând. Cum sună vocea soției lui Anto... Simona și Andrei de la Mireasa au sărbătorit 5 luni de relație într-un mare fel. Postarea cu care au emoționat pe toată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x