Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Sabrina a dat cărțile pe față și a zis ce se întâmplă între ea și Perneș, de fapt! Ce a recunoscut

În gala Mireasa din 5 martie 2022 au ieșit la iveală noi detalii despre cuplul Perneș și Sabrina. Cei doi s-au confruntat cu discuții aprinse în ultima perioadă și abia acum, concurenta a făcut o dezvăluire ce i-a luat prin surprindere pe fani.

pernes si sabrina la mireasa, de la antena 1 Galerie
Sabrina a făcut o dezvăluire neașteptată în gala Mireasa, din 5 martie 202 | Antena 1

În ultima perioadă, Perneș este măcinat de nesiguranța relației sale cu Sabrina și de felul în care aceasta își manifestă sentimentele față de el. Camerele de filmat au surprins discuții și detaalii surprinzătoare despre cei doi.

Ce s-a întâmplat cu Perneș și cu Sabrina, după certurile surprinse de camerele de filmat din casa Mireasa, de la Antena 1

În prezența Alinei și a Alexandrei, Sabrina își reafirmă nemulțumirea legată de lucrurile forțate și de atitudinea sufocantă a lui Perneș. În schimb, concurentul susține că iubita lui nu îi arată ce sentimente are pentru el.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Valentin, atenționat că Alina îl place pe Sese! Cum a reacționat Giovana când a aflat și ce a ieșit la iveală

Au fost zile dificile pentru cuplul Sabrina și Perneș din casa Mireasa, de la Antena 1. În ultimele zile, camerele de filmat au surprins detalii neașteptate despre ceea ce se întâmplă cu adevărat între cei doi concurenți din sezonul 5 al îndrăgitului reality show.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că cei doi concurenți au firi diferite și acest lucru dă naștere unor discuții aprinse. Dacă Perneș își dorește să primească atenție, Sabrina, în schimb, se justifică și spune că este o persoană mai rece, motiv pentru care cei care o plac o vor accepta fix așa cum este.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama Giovanei l-a cunoscut pe Sese. Ce părere are despre iubitul fiicei

În gala din 5 martie 2022, cei doi tineri au părut că s-au împăcat și că și-au găsit din nou liniștea și armonia în cuplu, lucru ce i-a luat pe toți prin surprindere.

„Sabrina, ai avut o descărcare...mamă! Ai spus niște lucruri care, teoretic, ar putea să doară. Orice bărbat care ar auzi lucrurile astea ar fi profund rănit.”, a zis Simona Gherghe, în gala din 5 martie 2022 a emisiunii Mireasa, de la Antena 1.

Perneș și Sabrina au reușit din nou să demonstreze că sunt un cuplu surprinzător. Ce a dezvăluit fiecare și ce au aflat fanii, în direct? Află totul urmărind clipul video de mai sus din gala mireasa din 5 martie 2022.

Mireasa, sezonul 5. Valentin, atenționat că Alina îl place pe Sese! Cum a reacționat Giovana când a aflat și ce a ieșit ... Mireasa, sezonul 5. O concurentă a părăsit casa Mireasa. Simona Gherghe a anunțat că este vorba despre Juliana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x