Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Adina, mărturisire surprinzătoare despre preferatul ei. Concurenta a iscat discuții

Adina a stârnit discuții cu mărturisirea sa. Deși a avut un blind date reușit cu Viorel, ea și-a schimbat rapid preferatul. Băieții nu au fost foarte încântați.

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Adina, mărturisire surprinzătoare despre preferatul ei. Concurenta a iscat discuții Galerie
Valentin a dezvăluit cine este preferatul ei. Ce a făcut-o să se rasgândească. | Antena 1

Odată cu întâlnirile față în față între concurenții de la Mireasa sezoul 6 au apărut și primele discuții mai aprinse. Adina, care spunea că a avut un blind date foarte reușit cu Viorel și-a schimbat părerea în foarte scurt timp și a ținut să o exprime de față cu toți ceilalți.

Adina a mărturisit cine este preferatul ei. Cum au reacționat băieții, dar și celelelalte concurente

La scurt timp după ce au pășit toți concurenții în platoul emisiunii, Adina a avut de făcut o mărturisire.

„Sunt numai cu ochii pe Valentin, am uitat de Viorel!”, a spus ea sincer, deși s-a înțeles foarte bine cu Viorel la blind date. Mai mult, ea a mărturisit că el ar fi băiatul de care are nevoie.

Luată prin surprindere de afirmația concurentei, Simona Gherghe a întrebat-o ce a făcut-o să își schimbe părerea radical.

„E mai făcut, arată mai bine. Valentin e mai pe culoarea mea”, a spus acesta. Nu mi-l imaginam așa. Mi-l imaginam mai înalt, mai brunet, cu părul într-o parte”, a mai adăugat despre Viorel.

„Am fost sportiv, acum îmi place foarte mult să fac fitness și sunt antrenor de fotbal”, a mai spus noul preferat al Adinei.

Însă, Miruna a intervenit imediat: „Mie mi-a plăcut de Valentin dinainte să îl vâd. Eu am dorit să îl cunosc dinainte”. Tânăra a avut deja o întâlnire pe nevăzute cu Valentin.

„Și din punctul meu de vedere, Valentin și Sebaidin arată foarte bine”, a adăugat Raluca.

„Am nevoie doar de-o fată, atât”, a spus Valentin după schimbul de replici al fetelor.

„Nu am nicio problemă, nu mă deranjează absolut deloc. E ceva normal. Chiar apreciez sinceritatea”, a spus și Viorel.

Cu toate acestea, băieții nu au fost foarte încântați de antenția pe care o primește Valentin de la cele mai multe fete.

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Inga a stârnit controverse de la prima întâlnire cu băieții. Cum a decurs date-ul ... Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Gabriela și Viorel, întâlnire romantică în pași de dans. Ce au aflat unul despre c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x