Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Reacții emoționante după plecarea lui Damaris. Raluca a plâns în direct: „E trist”

În gala de pe 7 octombrie 2022 de Mireasa Damaris a fost eliminată ca urmare a votului publicului, fapt care a adus tristețe în rândul persoanelor de care s-a apropiat. Raluca nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în direct, la Mireasa: Capriciile iubirii, când a descris-o pe Damaris.

Colaj cu Damaris și Raluca Galerie
Raluca nu și-a mai putut stăpâni lacrimile după plecarea lui Damaris din casa Mireasa: „Nu putem să controlăm anumite reacții” | Antena Stars

Damaris a părăsit casa Mireasa. La ieșirea pe poartă, Damaris a fost îmbrățișată de Sebaidin, în timp ce ceilalți colegi au aplaudat-o. Damaris a fost alături de Raluca, Adina, Roxana și Sebaidin la Mireasa: Capriciile Iubirii, moment în care Raluca a plâns în hohote.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 6. Cum sunt Damaris și Sebaidin ca „prieteni”. Ce spun cei doi despre relația de prietenie pe care o au acum

Reacții emoționante după eliminarea lui Damaris de la Mireasa

"Îmi pare rău că pleacă Damaris. Nu putem să controlăm anumite reacții. E trist să vezi că oamenii sinceri și buni nu sunt apreciați. Nu am înțeles nici acum comentariul doamnei Dorina. Când ne-am luat „La revedere” Damaris și-a cerut scuze și i-a spus că tu mai bine mergi la Biserică. De ce? Ar trebui un om să meargă la Biserică doar pentru că e sincer, bun și caută un om pe care să-l iubească cu adevărat și nu se aruncă în brațele cuiva după două săptămâni?” a spus Raluca plângând.

„Niciodată n-aș fi văzut-o pe Raluca plângând. Nici măcar într-o relație, cu atât mai puțin pentru că plâng eu”, a spus Damaris.

Și Adina a început să plângă:

"Și eu plâng din același motiv. Nu înțeleg de ce, cu sinceritatea, nu ajungi nicăieri și nu ești apreciat.", a spus Adina.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Sebaidin și-a petrecut timpul în compania Adei. Ce i-a povestit despre cunoașterea cu Damaris

Damaris a părăsit casa Mireasa

Damaris a mărutrisit că se simte tristă pentru că pleacă.

"Sunt tristă pentru că plec și las o bucățică din sufletul meu aici, chiar m-am simțit liberă, pentru prima dată în viață, eu niciodată într-un colectiv nu m-am simțit bine, eu mereu m-am simțit singură, și aici, legându-ma sufletește tare de Raluca și Adina, aveam senzația că îi știu pe toți de o viață. În același timp, sunt conștientă că, la cum sunt eu, nu știu dacă e vreun băiat care să mă suporte, într-un timp atât de scurt. Toată viața am crezut în băiatul acela special, și nici nu se pune problema, știu că o să vină.", a spus Damaris în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Și Sebaidin a spus câteva cuvinte despre precarea celei cu care a fost o perioadă într-o cunoaștere.

„Noi ne-am cunoscut și cunoașterea noastră a dus spre prietenie. Am spus-o și o repet! Ea nu este un om rău. Strict pentru o relație nu ne potrivim. Când vom ieși afară, dacă ea nu va avea relație, sau eu nu voi avea relație sigur vom discuta și vom vorbi ca doi prieteni buni”, a spus Sebaidin.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, anunț înduioșător pentru fani: „E o zi norocoasă pentru noi” Ce li s-a întâmplat... Mireasa sezon 6. Sebaidin, deranjat de o remarcă a Ralucăi la adresa doamnei Dorina. Ce i-a spus în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x