Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Unde s-au stabilit și din ce fac bani Mihai și Hatice. Tinerii au povestit cum e viața în doi

Mihai și Hatice de la Mireasa sezonul 7 au fost prezenți în platoul Mireasa: Capriciile Iubirii. Cei doi au dezvăluit că locuiesc împreună în București.

hatice si mihai de la mireasa sezon 7 Galerie
Mihai și Hatice de la Mireasa sezonul 7 au fost prezenți în platoul Mireasa: Capriciile Iubirii. Cei doi au dezvăluit că locuiesc împreună în București. | Antena 1

Mihai și Hatice au făcut mai multe dezvăluiri în cadrul emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii. Iată ce au povestit cei doi.

Citește și: Mireasa sezon 8, 29 august 2023. Fetele l-au cunoscut pe Daniel. Cum a fost blind date-ul cu Alina

Din ce fac bani Mihai și Hatice de la Mireasa sezonul 7

Au ocupat locul doi în Finala Mireasa sezonul 7, iar acum se bucură de viața împreună. Mihai și Hatice s-au mutat împreună, într-un apartament din București.

Tinerii au spus și cum câștigă banii din care se întrețin, în timp ce merg în multe vacanțe.

”Avem un apartament și stăm noi doi. Momentan nu am făcut mare lucru, ea cu munca și unghiile, mediul online. În rest, stăm să ne plimbăm, am fost la munte și la mare.

Nu (n.r. nu și-a reluat activitatea de antrenor) nu am început sala, dacă sunt mereu plecat. Au fost momente bune și momente rele, tot ce contează e că suntem acum aici împreună.”, a declarat Mihai.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 29 august 2023. Liviu le-a întâlnit pe fete. Primele impresii și cum a decurs blind date-ul cu Ana

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Simona Gherghe a strălucit într-o rochie roz. Imagini cu ținuta prezentatoarei

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Primul care a ajuns la sol a fost Mihai și, înarmat cu un buchet de flori și inelul de logodnă, a îngenunchiat în fața lui Hatice în momentul în care aceasta i s-a alăturat. Răspunsul a fost un ”DA” hotărât.

Giovana de la Mireasa și-a ales o carieră nouă în care profesează. Ce meserie va avea și în ce domeniu a primit o certif... Inimioara de la Mireasa și soțul ei, imagini din luna de miere. Unde au decis să meargă și ce a apărut pe contul ei de I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x