Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Una dintre fete l-a adormit pe fostul iubit cu un cocktail improvizat. Despre cine e vorba

Task-ul secretelor a scos la iveală detalii surprinzătoare. Andreea a dezvăluit că și-a adormit iubitul cu un cocktail improvizat pentru a îi verificat telefonul.

mamele din casa mireasa citesc secretele fetelor Galerie
Task-ul secretelor a scos la iveală detalii surprinzătoare. Andreea a dezvăluit că și-a adormit iubitul cu un cocktail improvizat pentru a îi verificat telefonul. | Antena 1

Task-ul secretelor a scos la iveală detalii surprinzătoare. Andreea a dezvăluit că și-a adormit iubitul cu un cocktail improvizat pentru a îi verifica telefonul.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Tatăl lui Liviu a zis că se mai gândește dacă o ajută pe Bogdana să își refacă buletinul

Una dintre fete l-a adormit pe fostul iubit cu un cocktail improvizat. Despre cine e vorba

”Am amestecat somniferele naturale cu lingurița de miere, i-am zis să ia repede pentru răceală”, a spus Andreea. Ea voia să îi controleze telefonul, de aceea a ales să îl adoarmă pe iubitul ei cu un amestec improvizat.

A recuperat atunci cu un program tot ce a șters partenerul ei de pe telefon. ”Nu sunt mândră ce am făcut, a fost o perioadă toxică pentru mine.”, a mai mărturisit ea. Andreea spune că nu e mândră de ceea ce a făcut.

”Mă, puteai să omori omul ăla. Poate avea o alergie”, a spus Simona Gherghe după ce a auzit dezvăluirile surprinzătoare ale Andreei.

Liviu este cel care a aflat secretul tinerei. El s-a declarat șocat de cele aflate. Andreea și Liviu au câștigat task-ul.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Sergiu și Madi, la un pas să ia o decizie surprinzătoare. De ce s-a așezat el în genunchi

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Tatăl lui Liviu a zis că se mai gândește dacă o ajută pe Bogdana să își refacă bule... Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Liviu și doamna Lucica au vorbit cu familia. Ce spun tatăl și bunica despre Bogdana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x