Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Mai mulți foști concurenți s-au reunit pentru o zi de distracție la piscină. Cine a lipsit de la întâlnire

Mireasa, sezonul 9. Mai mulți foști concurenți s-au reunit pentru o zi de distracție la piscină. Cine a lipsit de la întâlnire

Galerie
Elena, fosta concurentă de la Mireasa din sezonul 9, a postat recent pe Insta Story cum s-a distrat în weekend alături de alți foști concurenți. | A1

Elena, fosta concurentă de la Mireasa din sezonul 9, a postat recent pe Insta Story cum s-a distrat în weekend alături de alți foști concurenți.

Elena și Valentin, cuplul controversat din casa Mireasa în sezonul 9, au atras atenția urmăritorilor lor după ce au postat mai multe imagini de la o zi petrecută la piscină alături de mai mulți foști concurenți de la Mireasa.

Concurenții de la Mireasa, sezonul 9 s-au reunit

În fotografie, se văd Khaleed, Natalia, Valentin, Ștefan și Maria. Se pare că acești foști concurenți au păstrat legătura și prieteniile legate în timpul competiției și au decis să se reîntâlnească.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mireasa, sezon 9. Cristian și-a reluat activitatea în ringul de MMA. Ce rival cunoscut vrea să înfrunte

Deși Mireasa sezonul 9 s-a încheiat de curând, foștii concurenți au simțit nevoia să se revadă și să se distreze împreună la piscină și la un grătar.

Pentru urmăritorii ei, a fost surprinzător că Elena s-a aflat în preajma Nataliei, având în vedere că în casa Mireasa cele două foste concurente nu au interacționat foarte mult.

Se pare însă că unii concurenții au apucat să se cunoască mai bine în afara casei și acum s-au împrietenit, petrecându-și timpul liber împreună.

De la această întâlnire au lipsit mai mulți concurenți, printre care Antonia și Cristian, având în vedere că ei nu au fost în relații bune cu cuplul Valentin și Elena. De asemenea, nici Laura nu a fost invitată la această reuniune a foștilor concurenți, deși au fost și câțiva foști concurenți singuri, precum Natalia și Khaleed.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Ce se întâmplă cu Valentin și Elena după Finală. Băiatul a spus adevărul despre relația lor

Între timp, Laura a postat pe contul ei de Instagram la Story o fotografie cu ea în oglindă, acasă, îmbrăcată într-o rochie verde.

Ce decizie au luat Elena și Valentin, după tot ce s-a întâmplat între ei

Valentin și Elena au avut un parcurs tumultos în casa Mireasa. Tinerii au ajuns în Finala Mireasa sezon 9, dar doar în calitate de iubiți. Mai mult, ei au fost la un pas să se despartă, chiar înainte de acest moment, după ce băiatul și-a făcut de cap la petrecerea burlacilor cu o animatoare pe care o cunoștea.

Deși extrem de dezamăgită, Elena a decis să nu se despartă de Valentin și să dea o șansă relației lor în afara show-ului matrimonial. Acum, la o săptămână distanță de la Finala Mireasa sezon 9, Valentin a vorbit deschis despre cum decurs lucrurile între ei.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ana, prima reacție după ce Daniel a confirmat despărțirea: „Nu am căzut de acord”. Ce acuzații îi aduce

Tânărul a răspuns fără reținere și a dezvăluit că încă formează un cuplu, dar a lăsat de înțeles că încă există mici tensiuni între ei.

„Da, în continuare suntem un cupu. Așa cum am spus și în emisiune, luăm relația pas cu pas”, a dezvălui băiatul care a și menționat-o pe iubita lui în Insta Story.

Mireasa, sezon 9. Cristian și-a reluat activitatea în ringul de MMA. Ce rival cunoscut vrea să înfrunte... Mireasa sezonul 9. Ce se întâmplă cu Vlad și Iuliana după Finală. Cei doi au spus totul într-un live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x