Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Ce se întâmplă cu Valentin și Elena după Finală. Băiatul a spus adevărul despre relația lor

La scurt timp după Finala Mireasa sezon 9, Valentin a dezvăluit ce se întâmplă între el și Elena. Ce relație este acum între ei, în afara casei.

Galerie
Ce se întâmplă în relația dintre Valentin și Elena după Finala Mireasa sezon 9 | Antena 1

Valentin și Elena au avut un parcurs tumultos în casa Mireasa. Tinerii au ajuns în Finala Mireasa sezon 9, dar doar în calitate de iubiți. Mai mult, ei au fost la un pas să se despartă, chiar înainte de acest moment, după ce băiatul și-a făcut de cap la petrecerea burlacilor cu o animatoare pe care o cunoștea. Deși extrem de dezamăgită, Elena a decis să nu se despartă de Valentin și să dea o șansă relației lor în afara show-ului matrimonial.

Acum, la o săptămână distanță de la Finala Mireasa sezon 9, Valentin a vorbit deschis despre cum decurs lucrurile între ei.

Ce se întâmplă în relația dintre Valentin și Elena după Finala Mireasa sezon 9

Recent, Valentin a organizat prima lui sesiune de Întrebări și Răspunsuri, pe contul său de Instagram. Inevitabil, au apărut și întrebările despre ce se întâmplă în prezent între el și Elena.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mireasa sezon 9, 10 iulie 2024. Unde vor merge Valentin și Elena după finală. Decizia neobișnuită pe care au luat-o

Tânărul a răspuns fără reținere și a dezvăluit că încă formează un cuplu, dar a lăsat de înțeles că încă există mici tensiuni între ei.

„Tu cu Elena sunteți un cuplu astăzi?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o un internaut fostului concurent Mireasa sezon 9.

„Da, în continuare suntem un cupu. Așa cum am spus și în emisiune, luăm relația pas cu pas”, a dezvălui băiatul care a și menționat-o pe iubita lui în Insta Story.

Un alt internaut și-a dorit să afle cum se înțeleg cei doi acum, în afara casei.

„Ne înțelegem destul de bine”, a răspuns Valentin.

"Mireasa: Confesiuni", seria exclusivă AntenaPLAY, continuă cu sezonul 5, care îi va avea protagoniști pe concurenții Mireasa

Producția care se vede exclusiv în AntenaPLAY a debutat miercuri, 17 iulie 2024, cu marii câștigători.

Păreri pe care nu și le-au exprimat până acum, situații incitante și răsturănri de situație, toate aceste subiecte se vor regăsi în interviurile "Mireasa: Confesiuni".

Aceest sezon de "Mireasa: Confesiuni" va fi compus din mai multe interviuri, difuzate săptămânal în platformă.

Citește și: Mireasa: Confesiuni cu Maria și Ștefan. Unde pleacă în luna de miere, ce strategie a avut băiatul și cu ce colegi țin legătura

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii vor face declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 9 își vor exprima părerea la cald despre rezultatul votului publicului.

"Mireasa: Confesiuni" este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Așadar, pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa, sezon 9. Unde locuiesc Antonia și Cristian după Finală: „V-ați mutat împreună?”. Ce decizie au luat... Mireasa, sezon 8. Ana, prima reacție după ce Daniel a confirmat despărțirea: „Nu am căzut de acord”. Ce acuzații îi aduc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x