Antena Căutare

Petronela și Ionuț, tensiuni inexplicabile! Ce motiv de ceartă există între cei doi! |Video

Apar tensiuni noi în casa "Mireasa". Ionuț și Petronela sunt protagoniștii acestui conflict. Tânăra este acuzată de cei din casă, de faptul ca l-ar plăcea pe Ciprian.

După apariția neînțelegerilor din casă, Petronela se simte datoare sa dea explicații privind relația ei cu Ionuț. Relație despre care susține ca era una reală, în ce privește sentimentele ei față de Ionuț.

Comunicarea dintre cei doi a continuat, dar după emisiune au început sa apară efectele.

Ionuț, pus la colț de principiile Petronelei: "Ai probleme grave! Vrei să mă superi?"

Discuția dintre cei doi este limitată. Fata îi atrage atenția să nu se joace cu sentimentele ei, în timp ce Ionuț a reacționat într-un final. El se simțea îndreptățit sa arunce primul cu piatra.

Petronele furioasă se justifică în fața celorlați concurenți, care o acuză ca are sentimente fața de Ciprian.

"În timpul emisiunii m-a luat durerea de cap. Am luat șase pastile. LIca mi-a făcut un masaj [n tot acest timp iubitul meu nu se interesa de mien. Ionuț m-a acuzat ca mie mi-ar plăcea de Ciprian."Ceea ce s-a întâmplat între mine și Ionuț, sunt sentimente reale."

Ionuț, pus la colț de principiile Petronelei: "Ai probleme grave! Vrei să mă superi?"

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea "Mireasa" și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ionuț, pus la colț de principiile Petronelei: "Ai probleme grave! Vrei să mă superi?"... Ciprian, tras la răspundere de Petronela! Conflictul degenerează și cei doi se jignesc reciproc.." Eșți un zero ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x