Antena Căutare

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine din 28 august cu sezonul 8, la Antena 1

Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la Antena 1 cu cel de-al optulea sezon, începând din 28 august, de luni până vineri, de la ora 14.00.

simona gherghe intr-o rochie albastra
Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la Antena 1 cu cel de-al optulea sezon, începând din 28 august, de luni până vineri, de la ora 14.00. | Antena 1

Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine din 28 august cu sezonul 8, la Antena 1

„Noul sezon Mireasa - Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din 28 august, la Antena 1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din 28 august, de luni până vineri, de la 14.00 la Antena 1!”, dezvăluie Simona Gherghe.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din 28 august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Mireasa, sezon 3. Moment special pentru Cosmina și Alin. Ce au sărbătorit cei doi foști concurenți: „Te iubesc și atât”... Mireasa, sezon 6. Doamna Adriana, imagini de la nunta fiicei sale, la o săptămână de la eveniment. Cum a arătat mama lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x