Antena Căutare

Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de sărbătoare. Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa

Concurenţii reality show-ului matrimonial aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor petrece sărbătorile pascale în casa Mireasa, dar vor avea parte de o mulţime de surprize. Printre acestea se va număra şi vizita familiilor lor, un moment cu totul şi cu totul emoţionant.

Simona Gherghe la Mireasa Galerie
Simona Gherghe li se va alătura concurenților în a doua zi de Paște şi nu va veni singură, ci însoţită de Mioara Velicu, într-o ediţie live a emisiunii Mireasa, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1. | Antena 1

Simona Gherghe li se va alătura în a doua zi de sărbătoare şi nu va veni singură, ci însoţită de Mioara Velicu, într-o ediţie live a emisiunii Mireasa, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1.

Anul acesta, concurenţii Mireasa vor avea parte de o petrecere în grădină, chiar în prima zi de Paşte, cu preparate pregătite cu grijă, chiar de către ei, dar şi un berbecuţ la proţap. Un preot va aduce Lumina Sfântă a Învierii în casa Mireasa, iar concurenţii vor avea parte de momente cu totul şi cu totul emoţionante atunci când familiile lor îi vor vizita în zi de sărbătoare.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Irina a izbucnit în lacrimi, după ce s-a spus că pare atrasă de Antonio: „O să ne ignorăm”

A doua zi de Paşte, de la ora 14:00, Simona Gherghe și concurenții Mireasa petrec împreună

A doua zi de Paşte, de la ora 14:00, într-un decor de sărbătoare, de data aceasta amenajat în casa Mireasa, Simona Gherghe va fi invitata specială a concurenţilor la masă, nu în postura de gazdă a reality show-ului, ci de prietenă a a acestora. Simona nu va veni singură, ci însoţită de Mioara Velicu. Ce materiale speciale le-a pregătit echipa emisiunii, telespectatorii vor putea urmări în a doua zi de Paşte, în direct, de la ora 14:00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 13 aprilie 2023. Mama și fratele lui Antonio i-au făcut o vizită concurentului

Mireasa, sezon 6. Ce se întâmplă cu relația dintre Ada și Sebaidin. Ce i-a transmis tânărul fostei concurente... Mireasa sezon 7, 14 aprilie 2023. Zain și Giulia au spus că s-au despărțit: „Nu o să permit nimănui să-mi zică mie să ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x